alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

barn - senaste

 
[80]
1 / 2
Sida:av 2

Senaste adidas för barn

Klä barnen i de allra senaste adidas för barn plaggen. Här hittar du våra nyheter med allt från skor och träningsaccessoarer till kläder för både vardag och sport. Med produkter som är det allra senaste från adidas för barn kommer barnen känna sig både bekväma och moderna i sin sportiga stil. adidas sportkläder för barn är anpassade efter de små och kommer i klassiska stilar som uppdaterats med roliga färger och mönster.

Nyheter från adidas sportkläder för barn

adidas sportkläder för barn har funktion och rörelse i fokus. Välj bland klassiska stilar med de ikoniska 3-Stripes eller Trefoil-loggan för en trendig look som fungerar både på skolgården och träningen. Bland det senaste från adidas för barn hittar du högpresterande material som lämpar sig särskilt väl åt träning. Bland annat finns både byxor och tröjor i fuktavledande Climacool som håller barnen torra och svala även under svettiga träningar. Du hittar även jackor och adidas hoodies för barn i Climawarm som fungerar både isolerande och fuktavledande. Oavsett säsong finns passande plagg som fungerar både till och från träning och i skolan.

Nyheter från adidas skor för barn

Förutom sportkläder för barn online hittar du även adidas skor för barn. Här finns klassiska stilar i ny tappning såväl som det allra senaste från adidas för barn. Ikoner som adidas Stan Smith och adidas Superstar är skor som finns i nya färger och med roliga loggor för de nya säsongerna. adidas skor för barn kommer även anpassade för olika sporter. Filtrera i din sökning vilken sport du letar efter för att hitta skor som passar för barnens träning. adidas har skor för barn för bland annat fotboll, basket, volleyboll och löpning. De olika materialen och sulorna påverkar foten på olika sätt vilket gör att du vill hitta rätt sko för rätt sport. Med rätt sko kan prestationen under träningen maximeras och skon ger så bekvämt stöd som möjligt.