alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Småbarnsskor

 
[118]
Se till att även de minsta i familjen kan ge sig ut i världen med stil. Bland adidas skor för bebis och småbarn finns allt från miniversioner av klassiska sneakers till mjuka skor i mesh.
1 / 3
Sida:av 3

Stabila skor för bebis och småbarn för aktiva fötter

När det är dags för barnet att ta sina första steg ut i livet så gäller det att vara redo med rätt sorts skor. adidas har ett sortiment av skor för bebis och småbarn som passar perfekt för de allra yngsta. De är enkla att ta av och på med antingen kardborreband eller slip-on och har en normal passform. Ovandelen på skorna är tillverkad i syntetläder och vissa modeller har en plös i mesh. Skorna är perfekta för både pojkar och flickor som tycker om att röra på sig och som aldrig säger nej till ett nytt spännande äventyr.

Tåliga och sköna skor för bebis och småbarn

Det är viktigt att barn får utlopp för sin omåttliga energi och att de då har ett par ordentliga skor på fötterna. Dessa skor för bebis och småbarn passar utmärkt för långa och livliga lekar i parken och för sköna utflykter i naturen. Skorna sitter perfekt på plats hela dagen och är mycket bekväma att röra sig i. Eftersom materialet är så tåligt så håller skorna för vilda lekar och mycket bus. Hög komfort och rörelsefrihet är A och O för både stora och små. Dessa skor för småbarn finns i flera olika färger och söta designs med klassiska 3-Stripes eller unika mönster. För extra aktiva barn finns skor med stötdämpning som gör dem väldigt behagliga att springa i.

Bekväma skor för framtidens atleter

adidas småbarnsskor ser ut som miniatyrer av de traditionella sportskorna och sneakers för vuxna. De här skorna är lika snygga och behagliga att röra sig i, men är förstås speciellt anpassade efter barnets fötter. Med ett par skor från adidas kan du känna dig säker på att barnet får den allra högsta kvaliten och kan röra sig med maximal frihet. Med andra ord så är dessa barnskor det ultimata valet för pigga barn.