alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Svarta ryggsäckar

 
[56]
Svarta ryggsäckar är perfekta för den som alltid är ute på språng. I adidas svarta ryggsäckar får du plats med det mesta du kan tänkas behöva under dagens gång. Du hittar även större ryggsäckar för en vandring över helgen eller annat spännande äventyr du kan tänkas hitta på. adidas svarta ryggsäckar är alltid praktiska och stilrena och kommer i olika volym så du kan köpa en som passar till det behov du har. Ryggsäckarna är alltid bekväma med vadderade axelband så att du kan förflytta dig med dina saker på ett bekvämt och enkelt sätt. Om du önskar ta med datorn kan du satsa på någon av de svarta ryggsäckar som kommer med ett vadderat laptopfack. Ryggsäckarna kommer i olika modeller, material samt funktioner så du kan hitta den som passar dina behov perfekt.
Originals Svart RyggsäckOriginals Svart Ryggsäck

Ryggsäck

Originals

TERREX Svart TRX SPD HIKE BPTERREX Svart TRX SPD HIKE BP

TRX SPD HIKE BP

TERREX

Originals Svart RyggsäckOriginals Svart Ryggsäck

Ryggsäck

Originals

Originals Svart SST RyggsäckOriginals Svart SST Ryggsäck

SST Ryggsäck

Originals

1 / 2
Sida:av 2

Svarta ryggsäckar som passar till allt

Det finns en debatt mellan konstnärer och vetenskapsmänn om svart faktiskt är en färg eller ej. Om vi lyssnar på konstnärerna är svart en färg och jag tror många av oss kan hålla med, för vem älskar inte att ha en klassisk svart ryggsäck hängandes över axlarna? Svarta ryggsäckar kommer i flera olika modeller, men även med olika små detaljer, färger och mönster. Vi har tillverkat adidas svarta ryggsäckar så att du kan bära med allt du behöver under dagen, oavsett om det är din bärbara dator eller dina träningskläder. Spara massor av tid med hjälp av din flyttbara organisatör, ja vi menar såklart din svarta ryggsäck.

Ryggsäck i svart som rymmer det mesta

Våra svarta ryggsäckar kommer i flera olika storlekar, allt från en miniryggsäck som går bra att ändra till en crossbody väska genom att justera remmarna, till en stor ryggsäck för en weekend iväg någonstans. Då vi vet att varje val vi gör påverkar miljön runtomkring oss har vi valt att använda återvunnet och organiskt material, du kan hjälpa oss ännu mer genom att använda en vattenflaska som du enkelt fyller på hemma istället för att köpa engångsflaskor. De flesta ryggsäckarna kommer med sidofickor som passar utmärkt för din vattenflaska. När man lever ett aktivt liv är det alltid en tävling mot klockan, därför är det viktigt att ha en väska med större volym vilket gör det lättare att få med alla nödvändigheter för dagen. Ett vadderat laptopfack gör det lättare för dig att ha med datorn när du är ute på språng, för tyvärr kan det vara svårt att hålla sig bortkopplad när jobbet eller skolan väntar runt hörnet. Du kommer garanterat känna av sportvibbarna även om du väljer att använda din väska på fritiden då vi har sett till att inkludera vårt adidasarv så som Trefoil-loggan och 3-Stripes.