alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Svarta ryggsäckar

 
[54]
adidas x Mo Salah Backpack
Badge of Sport Backpack
Terrex AEROREADY Multisport Backpack
Classic Graphic Backpack
adidas x LEGO® Classic Backpack
POWER VI ID BP
City Xplorer Backpack
adidas by Stella McCartney Backpack
Y-3 Tech Backpack
Essentials 3-Stripes Response Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Y-3 Utility Backpack
Multigame Racquet Bag
Terrex Lightweight Backpack
Must Haves Mini Backpack
Tiro 21 AEROREADY Backpack
Motion Badge of Sport Graphic Backpack
Classic Graphic Backpack
Future Icon Backpack
VS.6 Black/Gold Holdall Bag
VS.6 Black/Gold Backpack
VS.6 Black/Gold Hockey Stick Bag
VS.6 Black/Gold Stick Sleeve
adidas x Classic LEGO® Backpack
Adventurer Toploader Backpack Small
Mini Backpack
R.Y.V. Top-Loader Bag
adidas Yoga Duffel Bag
adidas x LEGO® VIDIYO™ Backpack
adidas x Classic LEGO® Backpack
R.Y.V. Backpack
Adicolor Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
Classic Future Icon 3-Stripes Backpack
Go-To Backpack
adidas Street Camper Backpack
adidas Originals x André Saraiva Backpack
Adicolor Classic Backpack Small
Endurance Packing System Backpack
True Sports Designed for Training Backpack
City Xplorer Backpack
adidas x LEGO® Tech Pack Backpack
adidas x Marvel Miles Morales Backpack
1 / 2
Sida:av 2

Svarta ryggsäckar som passar till allt

Det finns en debatt mellan konstnärer och vetenskapsmänn om svart faktiskt är en färg eller ej. Om vi lyssnar på konstnärerna är svart en färg och jag tror många av oss kan hålla med, för vem älskar inte att ha en klassisk svart ryggsäck hängandes över axlarna? Svarta ryggsäckar kommer i flera olika modeller, men även med olika små detaljer, färger och mönster. Vi har tillverkat adidas svarta ryggsäckar så att du kan bära med allt du behöver under dagen, oavsett om det är din bärbara dator eller dina träningskläder. Spara massor av tid med hjälp av din flyttbara organisatör, ja vi menar såklart din svarta ryggsäck.

Ryggsäck i svart som rymmer det mesta

Våra svarta ryggsäckar kommer i flera olika storlekar, allt från en miniryggsäck som går bra att ändra till en crossbody väska genom att justera remmarna, till en stor ryggsäck för en weekend iväg någonstans. Då vi vet att varje val vi gör påverkar miljön runtomkring oss har vi valt att använda återvunnet och organiskt material, du kan hjälpa oss ännu mer genom att använda en vattenflaska som du enkelt fyller på hemma istället för att köpa engångsflaskor. De flesta ryggsäckarna kommer med sidofickor som passar utmärkt för din vattenflaska. När man lever ett aktivt liv är det alltid en tävling mot klockan, därför är det viktigt att ha en väska med större volym vilket gör det lättare att få med alla nödvändigheter för dagen. Ett vadderat laptopfack gör det lättare för dig att ha med datorn när du är ute på språng, för tyvärr kan det vara svårt att hålla sig bortkopplad när jobbet eller skolan väntar runt hörnet. Du kommer garanterat känna av sportvibbarna även om du väljer att använda din väska på fritiden då vi har sett till att inkludera vårt adidasarv så som Trefoil-loggan och 3-Stripes.