alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
David Havili and Reiko Ioane playing Rugby with the new Adizero RS15 PRO rugby boots. Close up of the RS15 PRO (Core Black/ftwr white/carbon)

Äg spelet

Designad för snabbhet, kontroll och precision – vi presenterar adizero RS15.

Rugbyskor

 
[12]
Rugbyskorna från adidas kommer med en hållbar ovandel och dubbar som klarar av det mjuka underlaget och ger den rörelsefrihet som behövs. Skorna kommer med olika funktioner för att passa ditt unika behov på spelplanen.

Rugbyskor som håller en hög standard

Många av rugbyskorna från adidas uppfyller World Rugbys standarder och krav. Du hittar olika par beroende på vilken position du har i laget. Du kan bland annat välja Non Stop Grip som är ett tunt lager med upphöjda prickar på ovandelen som hjälper till att förbättra kontrollen, eller den rugbyspecifika Predator-ytan i ett kluster av 3D-printade element. Dessutom är snörningen asymmetrisk för att skapa en ren tillslagsyta när det är dags att sparka till bollen. Yttersulan är alltid lätt oavsett vilken position du spelar för att underlätta vändningarna.

Skor för rugby – stilrena och bekväma

När du investerar i ett par rugbyskor från adidas kan du även vara säker på att du skaffar ett par stilrena skor som antingen är färgglada eller mer naturfärgade beroende på din unika stil. Skor för rugby är speciellt anpassade för sporten och passar dig som vill ta rugbyn till nästa nivå. Då skorna är skapade i ett lättare material är det enkelt att vända under matchens gång. Alla rugbyskor är tillverkade så att dina fötter kan andas för att undvika att fukt och svett samlas i skorna.

Skor som passar alla åldrar

Då rugby är en sport för alla åldrar hittar du rugbyskor skapade för barn såväl som vuxna. När dobbarna är nerslitna och behöver bytas ut hittar du nya hos adidas som du enkelt kan byta själv för att ge dina skor ett nytt liv. Om du brinner för miljön har vi även miljövänligare skor som är tillverkade från återvunna material. Om du tränar en regnig dag och får dina skor nedsmutsade så glöm inte att borsta av de så de inte blir förstörda. Gör du det kan du ha dina skor för rugby ännu längre.