alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Rugby · Skor

 
[25]

Rugbyskor för alla positioner och spelstilar

Rugby handlar om taktik, råstyrka och snabbhet. Ja, och om att ha rätt skor på fötterna, så klart. Vi på adidas har tagit fram ett brett sortiment av rugbyskor som passar både olika positioner på planen och dina personliga preferenser så att du ska kunna njuta av att spela i skor som verkligen hjälper dig på planen. Tänk på att välja skor efter underlag, mjuka underlag kräver längre dobbar än hårda gör, så det är viktigt att välja rätt sula. Men vi vet att funktionalitet inte är allt, och därför finns våra skor för rugby i snygga, klara färger som piggar upp och får dig att ge allt på såväl träning som under matcher med ditt lag.

Skor för rugby – bekvämare än någonsin

Som sagt så är det viktigt för oss att kunna erbjuda dig skor för rugby som verkligen är sköna att spela i. Därför har vi tänkt på varje detalj och har inkluderat små finesser som upphöjda hälar, strumpliknande passform, vaddering runt fotleden och stödrem på sidan för att du ska få de bekvämaste rugbyskorna du någonsin använt. Många av våra skor lever upp till de bestämmelser som World Rugby har satt upp och dobbarna på skorna hjälper dig att stå så stadigt det går i kontaktsituationer under spelets gång.

Håll dina fötter torra och svala

Eftersom du kör så hårt när du tränar rugby har vi sett till att skorna håller dina fötter så torra och svala som möjligt genom att tillverka dem av material som effektivt transporterar bort fukt och svett. Detta är bra för dina fötter då det motverkar fotsvamp, och dessutom blir det mycket behagligare att använda skorna längre stunder när dina fötter hålls torra. Se till att kombinera skorna med några av våra sportstrumpor som även de kan bidra till att minska fukten.