alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Herrkläder

 
[3532]
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Pants
Manchester United 22/23 Home Jersey
AEROREADY Essentials Stanford Pants
Manchester United 22/23 Away Jersey
Entrada 22 Shorts
Camo Series Allover Print Hoodie
Adicolor Classics Primeblue SST Track Pants
Arsenal 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Home Jersey
3-Stripes Shorts
Entrada 22 Training Pants
HIIT Spin Training Shorts
Real Madrid 22/23 Home Jersey
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Track Pants
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo Tee
X-City Pants
AEROREADY Designed for Movement Tee
Designed for Training Shorts
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil Tee
Own the Run Shorts
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Trefoil Tee
Condivo 22 Training Pants
Entrada 22 Track Jacket
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Top
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Pants
adidas TERREX HS1 Hoodie
Adicolor Classics Firebird Primeblue Track Pants
Camo Series Allover Print Hoodie
Track Pants
Adicolor Classics 3-Stripes Tee
Original Athletic Club Allover Print Hoodie
AEROREADY Essentials Chelsea 3-Stripes Shorts
Essentials Camo Print French Terry Hoodie
Adicolor Classics 3-Stripes Tee
AEROREADY Designed 2 Move Feelready Sport Logo Tee
Adicolor Classics Beckenbauer Primeblue Track Top
Techfit Training Short Tights
Varilite Hybrid Jacket
Adicolor Essentials Trefoil Pants
Adicolor Classics Primeblue SST Track Jacket
Essentials Camo Print French Terry Hoodie
Adicolor Essentials Trefoil Cargo Pants
Ultimate365 Tapered Pants

Herrkläder för både träning och vardag

adidas herrkläder gjorde debut redan 1949 när Adolf "Adi" Dassler ville förändra dåtidens sportkläder. Mer än 70 år senare är vi fortfarande inspirerade av Adis ikoniska sportkläder som inger en känsla av självständighet, kreativitet och självuttryck. Våra herrkläder passar lika bra på stan som på gymmet, och våra retrokläder är inspirerade av de ikoniska kläderna från tidigare årtionden men anpassade för dagens moderna samhälle samtidigt som vi behållit adidas-rötterna.

Det sitter i tyget i kläder för herrar

Förutom att behålla den klassiska adidas-stilen fast med en modernare twist fortsätter vi utveckla teknologin i kläderna så du kan ta dig an utmanande tävlingar och slå ditt personliga rekord. Något som kommit att stå oss nära hjärtat är att ta ansvar över vår påverkan på miljön, därför använder vi oss av bland annat återvunnen polyester och samarbetar tillsammans med Better Cotton Initiative för en bättre global bomullsproduktion. Förutom att vara snällare mot miljön har vi även stora storlekar för herrar som hjälper din kropp motstå värmeslag genom nedsvalkande och fuktabsorberande material som AEROREADY, HEAT.RDY och meshinfällningar. Oavsett om du föredrar svalkande shorts, sköna och lätta träningsbyxor eller tights i kompressionstyg finns något klädesplagg som passar dig och din träning. Vi har även t-shirts, tröjor, huvtröjor, sweatshirts och linnen med avancerad teknologi som inger en skön och självsäker känsla.

Stilrena kläder för herrar

Oavsett om du var född på till exempel 90-talet men älskade modet på 70-talet har vi tagit fram klassikerna från tidigare årtionden så du kan återuppleva vad du missat (eller återuppleva gamla minnen). En favorit är självklart träningsstället som först debuterades 1967 och kom att bli en streetikon och ett måste-ha i de flestas garderob. Vi har letat i arkiven bland våra herrkläder för att uppdatera gamla klassiker så de passar det moderna samhället samtidigt som de fortfarande är lojala originalen. Släng på schyssta adidas herrkläder och gör dig redo för både vardagens alla utmaningar och det intensiva träningspasset.