alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Bodysuits

 
[31]
Dam Originals Vit RUMPERDam Originals Vit RUMPER

RUMPER

Dam Originals

Smickrande bodysuits från adidas för aktiva dagar

Få full rörelsefrihet med adidas bodysuits som är både smickrande och bekväma. Med lätta material som andas får du ett plagg som följer med i dina rörelser som en andra hud. Oavsett om du utövar yoga, dans eller högintensiv träning kan du fokusera helt på din prestation med en kroppsnära bodysuit. Detta plagg gör att du slipper justera och rätta till under träningspasset så du kan lägga fullt fokus på din träning och prestation. Kollektionen innehåller en mängd olika modeller med allt från långärmade bodysuits till snitt med baddräktsmodell eller cykelbyx-längd. Välj bland ett stort sortiment av färger och design för alla smaker.

Bodysuits för olika sporter

adidas har tagit fram sina plagg för att hålla din rörelse och prestation i fokus. Bodysuits är perfekta för sporter som dans och yoga när du vill ha följsamma träningskläder som inte är i vägen för dina rörelser. Även för andra sporter har adidas tagit fram praktiska bodysuits, och dessa passar bra även för tyngdlyftning och gympass. Plagget är även perfekt om du vill ha en topp som sitter på plats innanför dina byxor. Välj då en modell som har baddräktsskärning till nederdel för att sitta ordentligt och säkert på plats. På så vis slipper du rätta till t-shirts eller toppar som du vill stoppa in innanför byxlinningen. Du hittar både långärmade, kortärmade och ärmlösa modeller som passar för detta. 

Matcha till vardags

Detta plagg är inte bara perfekt till träning utan ger dig även en snygg stil till vardags. Matcha den tajta passformen som du får av en bodysuit med ett par vida överdragsbyxor för snygg kontrast och sportig stil till vardags. Du hittar klassiska designinslag som oversizade Trefoil-loggor samt adidas 3-Stripes längs med ärmar och ben. Det finns även snygga mönstrade och färgglada modeller att välja bland.