alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vindjackor

 
[199]
Låt inte vädret hindra dig från härliga utomhusaktiviteter och träning. Med vindjackor som skyddar mot elementen och samtidigt inte är i vägen för dina rörelser kan du ta kontroll över vädret och hålla dig bekväm när det är blåsigt. Bland adidas vindjackor hittar du både skaljackor och fodrade jackor beroende på hur varm du vill att jackan ska vara. Du hittar en mängd olika modeller att välja mellan, bland annat jackor med extra hög ståkrage för att skydda hals och nacke, jackor med huva för extra skydd och vindjackor för som står emot även väta och regn. adidas vindjackor är anpassade efter olika tillfällen och du hittar därför till exempel särskilda fotbollsjackor och löparjackor som passar särskilt bra till sporternas olika typer av rörelser.
1 / 5
Sida:av 5

Vindjackor som hjälper dig att ta kontroll över dagen

Låt inte vädret bestämma hur din dag kommer att se ut, ta kontroll över dagen genom att använda en vindjacka som hjälper till att skydda dig från vind och regn. Vi har vindjackor som är tunnare för löparrundan och varmare dagar men även dunjackor som hjälper att hålla dig varm när kylan står på. Det bästa är att trots att jackan är varm så är den fortfarande enkel och lätt att packa ner och ta med sig. Våra adidas windbreakers är väldigt stilrena och fungerar lika bra till vardags såväl som till jobbet. Välj mellan en mer klassisk vindjacka eller en med moderna designelement.

Vilken modell av adidas vindjacka gillar du?

Om du gillar att ha en mer lössittande jacka i en oversize modell men ändå vill kunna justera jackan så har vi överdimensionerade vindjackor med smart dragsko i midjan som gör att den får bättre passform. Att kunna träna utan att förhindra rörelserna är viktigt, därför kommer vissa av våra vindtäta jackor med bland annat lös passform som ger plats för axlar, bröst och mycket rörelse. För att underlätta för dig att förvara dina mindre värdesaker kommer de flesta av våra windbreaker adidas med fickor. Självklart har vi försökt göra materialet så grönt som möjligt genom att använda bland annat återvunnen polyester och nylonavfall från stränderna för att återanvända plasten och spara på naturens resurser. Det bästa är att där finns något för hela familjen, för minstingen till den äldsta i familjen. Om du vill ha en jacka i dun som håller dig varm är det smart att investera i en med huva som hjälper till att täcka ditt huvud och dina öron. Om du däremot blir väldigt varm borde du investera i en tunnare jacka med meshinfällningar och ventilation som hjälper jackan att andas.