alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Mexiko fotbollströjor med mera

 
[2]

VISA ATT DU HEJAR PÅ MEXIKO MED ADIDAS

Du älskar fotboll och du älskar Mexiko. Låt din kärlek synas tydligt med fotbollströjor och andra kläder från det mexikanska landslaget. Dessa fotbollskläder har lagets snygga emblem och passar lika bra att ha på sig när du spelar fotboll som när du gör vardagliga saker hemma eller på stan. Visa att du är en äkta supporter och känn tillhörighet med Mexikos fotbollslandslag och dess rika historia.

MEXIKO FOTBOLLSKLÄDER AV HÖGSTA KVALITET

Med adidas fotbollskläder matchar du det mexikanska landslaget på och utanför planen. Både shorts, landslagströjor och kits är gjorda i tyg som är mycket fuktabsorberande. Det betyder att du inte blir obehagligt blöt när du tränar hårt utan kan fokusera på spelet och glömma allt annat. Dessutom låter kläderna huden andas vilket gör det skönt att spela i alla 90 minuter. Det här är fotbollskläder när de är som allra bäst.

TA HAND OM DINA FOTBOLLSKLÄDER PÅ RÄTT SÄTT

När du har använt dina fotbollskläder är det bra om du tar upp dem ur träningsväskan direkt när du kommer hem så att de inte ligger kvar där fuktiga, eftersom det kan leda till bakterietillväxt och mögel. Se till att hänga upp kläderna tills det är dags att tvätta dem, och för att skydda kläderna och skona miljön bör du tvätta plaggen i 30 grader och undvika torktumlare. Det räcker med ett milt tvättmedel för att de ska bli rena och vi rekommenderar att du inte använder sköljmedel. Vänd plaggen ut och in innan du tvättar och stryker dem, så håller de i många år framöver.