alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Mexico outfits

 
[4]

Visa vem du hejar på med våra Mexico outfits

Du älskar fotboll och du älskar Mexiko. Låt din kärlek synas tydligt för alla runt omkring dig med våra Mexico outfits. Dessa fotbollskläder har lagets snygga emblem och passar lika bra att ha på sig när du spelar fotboll som när du gör vardagliga saker hemma eller på stan. Det här är chansen att verkligen vara en äkta supporter och samtidigt känna tillhörighet. Välj själv om du vill ha mörka eller ljusa plagg, eller varför inte båda så du kan växla efter humör?

Mexico fotbollskläder av högsta kvalitet

Våra Mexico fotbollskläder är i princip likadana som de som det mexikanska laget bär, förutom att de har en något lösare passform. De är gjorda i AEROREADY, som är ett tyg som är mycket fuktabsorberande. Det betyder att du inte blir obehagligt blöt när du tränar hårt i tröjorna, och det är verkligen en stor fördel som hjälper dig att fokusera på spelet och glömma allt annat. Dessutom är materialet gjort av återvunnen plast så det kan kännas bra i miljösamvetet varje gång du tar på dig kläderna. Det här är fotbollskläder när de är som allra bäst.

Ta hand om dina fotbollskläder på rätt sätt

När du har använt dina fotbollskläder är det en fördel om du tar upp dem ur träningsväskan direkt när du kommer hem så de inte ligger fuktiga, eftersom det kan leda till bakterietillväxt och mögel. Se till att hänga upp kläderna tills det är dags att tvätta dem, och för att skydda kläderna och skona miljön bör du tvätta plaggen på 30 grader och undvika torktumlare. Det räcker med ett milt tvättmedel för att de ska bli rena och vi rekommenderar att du undviker att använda sköljmedel. Tvätta och stryk plaggen sedan ut och in så kommer de hålla i många år framöver.