alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Belgien fotbollströjor, shorts med mera

 
[49]
Visa ditt stöd för Belgiens landslag i fotboll med officiella fotbollströjor och kläder från adidas. Det lilla landet med stora ambitioner välkomnar dig.

BELGIEN EURO 2024™ STÄLL

Dags att visa dina rätta färger och vara redo att stötta Belgiens Red Devils med de här nya EURO 2024™-fotbollsställen. Den geometriskt mönstrade hemmatröjan är designad för att sticka ut och är inspirerad av Belgiens moderna mode och arkitektur. Ge dig ut på ett fotbollsäventyr med den iögonfallande blå bortatröjan, som direkt sticker ut från sidorna i Belgiens rika serietidningskultur.
Visual composition featuring the new Belgium EURO 2024™ HOME & AWAY Kits worn by Fans and Player

DIN ULTIMATA EURO 2024™-UPPLEVELSE

Delta i EURO 2024™-upplevelsen i adidas APP och kom närmare turneringen än någonsin tidigare. Få det bästa adidas har att erbjuda för Belgiens Red Devils-fans, med tillgång till Belgiens senaste matchdagsfavoriter, exklusiva giveaways, unika supporterupplevelser och mycket mer.
1 / 2
Sida:av 2

KLÄ DIG I SVART, GUL OCH RÖD MED ADIDAS BELGIEN

Belgien må vara ett av Europas mindre länder men deras landslag är ständigt bland fotbollens mest spektakulära att se och följa. Nu kan du visa ditt stöd för det belgiska fotbollslandslaget med fotbollströjor och andra kläder från adidas. Beställ en landslagströja eller ett matchställ i svart, gul och röd så att du är redo att representera Belgien när domaren blåser igång matchen.

SKAPADE FÖR FOTBOLL PÅ ALLA NIVÅER

Visst är ett matchställ i Belgiens färger ett utmärkt sätt för dig att visa ditt stöd, men det är framförallt framtaget för att användas. Det spelar ingen roll om du är elitspelare på gräsplanen, korpenlirare på grus eller bara spelar fotboll på ängen med vännerna en sommardag, i Belgiens landslagströja kommer du att se ut och känna dig som en stjärna. Alla plagg är tillverkade i material som släpper ut svett och samtidigt hjälper huden att andas så att du kan hålla tempot på planen under 90 minuter eller mer.

HJÄLP DINA FOTBOLLSKLÄDER ATT HÅLLA LÄNGRE GENOM ATT VÅRDA DEM PÅ RÄTT SÄTT

När du är klar med din träning eller match bör du direkt ta ut dina fotbollskläder ur träningsväskan så att de inte ligger fuktiga länge och riskerar att samla bakterier och mögel. Tills det är dags för tvätt bör du hänga upp kläderna så att de får luftas ett tag. Sedan kan du tvätta kläderna i 30 grader och skippa torktumlaren, så är du skonsam både mot kläderna och miljön. Vi rekommenderar ett milt tvättmedel och inget sköljmedel. Inför tvätt och strykning bör du vända plaggen ut och in. På så sätt kommer de att hålla sig som nya mycket längre.