Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Kläder

 
[5975]
REA: 30 % RABATT
Pris
99 kr - 4,499 kr
994499

adidas kläder

adidas har i årtionden skapat kläder för både träning och vardag i klassisk sportig stil. Här hittar du allt från träningsställ och ytterkläder till plagg för träning och match. Med klassiska designinslag som adidas Trefoil-logga från 70-talet, adidas 3-Stripes längs med ärmar och byxor samt adidas Badge of Sport får du med adidas kläder en tidlös sportstil som håller säsong efter säsong. Du hittar även kollektioner med nytolkningar av de klassiska designinslagen samt nya mönster, färger och snitt.

adidas träningsställ och ytterkläder

adidas träningsställ är en av de mest ikoniska stilarna med sina matchade jackor och byxor med de igenkännande 3-Stripes längs med ärmar och ben. Träningsställen passar både för uppvärmning och träning samt för en snygg sportig stil till vardags. Träningsställ från kollektionen adidas originals kommer i flera olika färger och material som har en skön passform mitt emellan åtsittande och löst.

adidas kläder för sport och träning

adidas kläder är anpassade efter olika typer av träning för att du ska kunna optimera dina träningspass. Du hittar till exempel kläder anpassade efter de rörelser du gör under en fotbollsmatch, kläder som passar för yoga och träningsplagg som andas och håller dig sval under löprundan. För svettiga pass finns material som Climacool och Climachill som ventilerar för att hålla dig sval men även leder bort svett och fukt från huden så att du håller dig torr under passet. För kyliga utomhuspass eller vandringar finns Climaheat och Climawarm som isolerar värmen men ventilerar för att undvika svett och fukt.

adidas kläder finns även i barnstorlekar för träning, skola, vardag och friluftsliv. Klä barnen i klassiska sportstilar som låter dem utforska rörelse och aktivitet i bekväma material. Barnkläder finns både för ungdomar och de allra minsta. För bebisar är många av de klassiska stilarna anpassade för att lätt kunnas tas på och av, bland annat med elastiska linningar och axelknäppningar.