alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kläder

 
[6762]

Sportiga kläder för både vardag och träning

Med adidas kläder får du en sportig stil från topp till tå som passar både till vardagsanvändning och till träning. Kollektionen använder en mängd högteknologiska material som passar för olika användningsområden. Bland annat hittar du kläder från adidas med svettavledande material som håller dig torr under svettiga pass samt plagg med meshpaneler för ökad ventilation och svalka. Andra material är tjocka kläder med värmande och isolerande funktion som samtidigt andas för att hålla dig bekväm i kylan. Kläder finns för alla åldrar och har rörelsefrihet och funktion i centrum oavsett typ av plagg.

Sommarplagg och festivalkläder

Bland adidas kläder hittar du mängder av plagg för träning och sport, men även plagg för vardagsanvändning. Med en sportig stil hittar du klänningar, kjolar och shorts för varma sommardagar då du vill vara snygg och bekväm på samma gång. Med retrokläder med traditionella designinslag som 3-Stripes eller Trefoil-loggan får du ett sportigt tillägg till garderoben. Testa en munkjacka med 3-Stripes längs ärmarna för att lägga till en fräsch och sportig detalj över din sommaroutfit. För träning hittar du plagg som passar specifikt för olika sporter. Det finns kläder för allt från fotbollsträning till yogapasset och dessa är specifikt framtagna för att du ska kunna prestera på topp inom ditt träningsområde. 

Matcha dina plagg rätt för att få ut så mycket som möjligt av dem

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din outfit ska du matcha dem rätt. Ett par sköna yogatights matchas till exempel utmärkt med en sportbehå eller topp som ger dig full rörelsefrihet under yogapasset och inte förhindrar dina rörelser på något sätt. För en bekväm festivallook kan du matcha en bekväm huvtröja med ett par stötdämpande skor som låter dig hålla dig på fötterna under längre perioder. Till och från träningen hittar du överdragsplagg som håller dig varm innan och mellan passen.