alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

volleyboll kläder

 
[24]

Kläder för volleyboll

Vad sporrar dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett stort urval av mångsidiga outfits ger inspiration till en ledig streetstil. I volleyboll kan ett par sekunder vara det som skiljer en seger från nederlag. adidas har teknologin som krävs. Visa vad du går för på planen när det verkligen gäller. I våra kollektioner har vi en mängd designer som är skapade specifikt för dina behov. Med kläder från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Med dessa kläder för volleyboll kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – kläder för volleyboll från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när volleyboll: .

Vi har kläder tillverkade av bomull, nylon och polyester. Alla kläder som innehåller bomull känns bra mot huden eftersom man inte svettas så intensivt när man bär dem. Materialet är idealiskt om du är ute och rör dig på fritiden eller ägnar dig åt lätt träning.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med kläderskollektioner som Athletics och Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skriver sina egna moderegler.

Våra mest innovativa teknologier, som INFINITEX och TECHFIT, hjälper dig slå ditt personbästa. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, CLIMALITE och AEROREADY. Våra kollektioner med kläder inkluderar Parley, AlphaSkin och Response. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras omsorg om vår planet med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden formar grunden i hela kollektionen. Det finns kläder i blått, grått, orange och många andra färger.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för damer och herrar kan du både ha roligt och prestera på topp. Låt inget hindra dig när du ägnar dig åt stranden. Kläder för volleyboll från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att uppnå dina mål varje dag.