alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

volleyboll shorts dam

 
[3]

Shorts för damer för volleyboll

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för damer passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Spelar du lagsporter som volleyboll? – Då kan material och passform avgöra vem som vinner. Visa vad laganda verkligen betyder med kläder från adidas när alla ger allt de har och tävlingsandan stiger. Kläder med adidas legendariska logotyp har sin självklara plats på sportens arena och inom streetmodet. Våra shorts har en otvetydig 3-stripes-design. Alla shorts för damer för volleyboll från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – shorts för damer för volleyboll från adidas

Med vår sportutrustning är du redo att ge allt när du tränar volleyboll och vill lyfta prestationerna: shorts från adidas.

Vi erbjuder shorts som består av återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi vill hjälpa till att rädda våra hav. För vår egen skull och för framtida generationers skull. Genom att använda återvunna material skapar vi mindre avfall och sparar på resurserna.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Med shortskollektioner som Performance ligger du alltid steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och lägger framgångarna på en ny nivå.

Vi testar ny teknologi som TECHFIT i verkliga förhållanden. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, CLIMALITE och CLIMACHILL lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med shorts inkluderar Clima, RDY och AlphaSkin. Våra shorts är tillgängliga i svart och blått.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan damer skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Som de genuina atleter vi är vet vi att detaljerna gör skillnad, före, under och efter träningen. Därför har våra outfits för kvinnor skapats med höga kvalitetskrav för sport och vardagen. Framtiden börjar nu. Välj våra shorts för damer för volleyboll från adidas – nu är stunden inne.