alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Skor och stövlar

 
[3782]

NYA STILAR SLÄPPTA

Handla de senaste produkterna från adidas, som kläder, skor och accessoarer.
Samba Vegan Shoes
Forum Low Shoes
Superstar Shoes
NMD_R1 Primeblue Shoes
Samba OG Shoes
Samba OG Shoes
Stan Smith Shoes
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Terrex Free Hiker COLD.RDY Hiking Boots
Adilette Comfort Slides
Gazelle Shoes
Superstar Shoes
Gazelle Shoes
Astir Shoes
Stan Smith Shoes
Adilette Shower Slides
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Gazelle Bold Shoes
Stan Smith Lux Shoes
Ultraboost 22 COLD.RDY 2.0 Shoes
Adilette Aqua Slides
Ultra 4DFWD Shoes
Forum Low Shoes
Adilette Aqua Slides
Gazelle Shoes
NMD_R1 Shoes
Last Frontier Shoes
Campus 80s Shoes
NMD_R1 Primeblue Shoes
NMD_R1 Shoes
Campus 80s Shoes
Superstar Shoes
NMD_R1 Primeblue Shoes
NMD_R1 Primeblue Shoes
Ultraboost 5 DNA Running Sportswear Lifestyle Shoes
NMD_R1 Shoes
Run Falcon 2.0 Shoes
Stan Smith Lux Shoes
Breaknet Shoes
Samba OG Shoes
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle Shoes
Gazelle Shoes
Ultraboost 22 Shoes

Skor och stövlar för optimal komfort

För att kunna ta sig runt utomhus behövs ett par skor för att undvika smuts och olyckor som att skära sig på vassa föremål. Våra adidas skor kommer i flera olika modeller då behoven varierar från person till person. Oavsett om du är en person som föredrar stövlar, sommarskor eller träningsskor så finns något som passar dina unika behov. Det bästa är att träningsskorna fungerar lika bra att ha till vardags såväl som till ditt hårda träningspass.

Mängder av teknologier i adidas skor

Då det är viktigt att våra skor passar de olika behov som krävs från mängder av olika sportgenrer har även vår teknologi tvingats att vara mer mångfaldig. Du hittar bland annat våra lättare modeller som ger en sockkänsla så som Primeknit Upper som dessutom andas och håller dina fötter torra och svala under träningspasset. Om du älskar att träna utomhus i vått och torrt väder så är våra GORE-TEX® perfekta då de är vattentäta men tillåter dessutom dina fötter att andas. När sommaren slår till har vi snygga och bekväma sommarskor med de klassiska 3-Stripes. Vi har endast nämnt några få av de 19+ olika teknologier vi har använt för våra adidas skor, spana gärna in vad vi har att erbjuda och välj din personliga favorit.

Behåll stilen i ett par adidas skor

Vi har 24 timmar på dygnet och vi är vakna genomsnittligt 15 timmar om dagen, och man räknar att man bör gå minst 10 000 steg om dagen för att minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Att investera i träningsskor som ger det stöd du behöver är därför viktigt för att minska risken för skador. Våra träningsskor är perfekta för både träningsoutfiten såväl som för vardagsstilen. Du kan använda ett par snygga träningsbyxor, skön t-shirt och mjuk huvtröja tillsammans med dina coola favoritskor eller varför inte köra på din egen unika stil och testa på ditt nya personbästa.