alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Beige skor

 
[61]
1 / 2
Sida:av 2

En sportig look med beige skor

Det är inte alltid man är sugen på att köpa vita skor. Även om de är snygga så blir de ju som bekant lätt smutsigare än andra skor. Okej, de kanske inte blir det egentligen, men smutsen syns mer. Men vad ska man göra om man ändå vill ha ett par ljusa skor? Man kanske vill ha ett par som matchar ens nya träningskläder, eller så vill man ha ett par ljusa sneakers till en somrig klänning eller ljus kostym till skolavslutningen. I så fall är skor i färgen beige helt klart ett bra alternativ. De är ljusa i färgen och smuts syns inte lika mycket som på vita skor. Dessutom är beige en färg som för tankarna till sofistikerat mode såsom trenchcoats och eleganta scarves, varför inte få in den känslan i sportmodet också, tänker vi!

Så väljer du rätt beige skor för dig

Men hur ska man då gå till väga för att hitta rätt beige skor, när det finns så många att välja bland? Det viktigaste du behöver göra innan du börjar titta igenom sortimentet är att tänka över vad du ska använda skorna till. Är det ett par nya löparskor som saknas i skostället? Eller är det snarare ett par sneakers du behöver använda till skolan eller jobbet? Om du ska träna i skorna är det bra att titta efter skor som är specifikt anpassade till just den träningsform som du utövar, eftersom olika typer av skor har olika egenskaper som exempelvis stöd för foten och stötdämpning anpassad efter hur du sätter ner foten och med vilken tyngd. Att ha rätt skor på fötterna kan både skona kroppen i längden och göra att din vardag blir skön. Det sista du behöver tänka på är hur de ska se ut, även om detta är den roligaste biten!