alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Sportkläder

 
[3573]
Varilite Hybrid Jacket
Tiro 21 Track Pants
Designed To Move High-Rise 3-Stripes 3/4 Sport Tights
Tiro 21 Track Pants
AEROREADY Designed for Movement Tee
Ergo Tennis Shorts
Club Tennis Tank Top
Club Tennis Tank Top
Club Tennis 3-Stripes Shorts
3G Speed Reversible Shorts
Harden Vol. 6 Ch. 3 Tank Top
Harden Vol. 6 Ch. 3 Tank Top
Pro Madness Shorts
Real Madrid 22/23 Home Jersey
Manchester United 22/23 Third Jersey
Manchester United 22/23 Away Jersey
Manchester United 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Away Jersey
Tiro 21 Training Pants
Ajax Amsterdam 22/23 Away Jersey
Entrada 22 Shorts
Arsenal 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Third Jersey
Training Essentials High-Waisted 7/8 Tights
Manchester United 22/23 Home Shorts
Entrada 22 Presentation Pants
Designed for Training Shorts
Condivo 22 Training Pants
Own the Run Shorts
Entrada 22 Training Pants
Techfit Training Short Tights
Primeblue Designed To Move Sport 3-Stripes Shorts
Athly V 3-Stripes Swimsuit
SH3.RO Solid Swimsuit
AEROREADY Designed for Movement Tee
HIIT Spin Training Shorts
Classic 3-Stripes Swimsuit
Manchester United 22/23 Home Authentic Jersey
Condivo 22 Training Shorts
Run It Tee
Own The Run Short Running Tights
Real Madrid 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Home Jersey

adidas sportkläder för alla i familjen

Det är knappast en hemlighet att vi på adidas gillar sport. Våra sportkläder är designade av idrottare, för idrottare. Men även om du inte utövar en särskild sport, utan gillar att i stället ta en joggingrunda eller gymma så finns det kläder för dig i vårt sortiment. Förutom att anpassa våra kläder efter vilken aktivitet de ska användas till är vi noga med att använda material som andas och att modellerna ska sitta skönt mot kroppen så du kan fokusera på träningen i stället för kläderna du har på dig. Vi har kläder för både herr, dam och barn. Varför inte matcha familjens outfits?

Sport wear som gynnar miljön

Vi känner starkt att vi vill göra det vi kan för att bidra till en renare miljö. Därför kommer vår bomull i träningskläderna från Better Cotton Initiative, vilket innebär att den är hållbart odlad. Vi använder även återvunnen polyester och en del av plaggen är exempelvis gjorda av före detta fisknät. Detta är något vi är väldigt stolta över, och som även du kan sträcka på dig lite extra för när du tränar i kläder från adidas.

Lev ett aktivt liv med adidas

Vi behöver röra på oss för att må bra, och det är få saker som kan göra träning och aktivitet så roligt som nya träningskläder. Men många av våra idrottskläder går väldigt bra att ha på sig även när man inte tränar. Våra track suits är riktigt sköna att ha på sig till hemmabrunchen en sen söndagsmorgon. Och våra yogaplagg är mångas favoritkläder att ha på sig när man är hemma och städar eller fixar med annat. För barn är träningskläderna perfekta att leka i, eftersom de aktivt transporterar bort svett och är sköna och följsamma, med tyg som känns mjukt mot huden.