alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportkläder

 
[3335]
Herr Fotboll Svart ROMA 3 JSYHerr Fotboll Svart ROMA 3 JSY

ROMA 3 JSY

Herr Fotboll

adidas sportkläder för alla i familjen

Det är knappast en hemlighet att vi på adidas gillar sport. Våra sportkläder är designade av idrottare, för idrottare. Men även om du inte utövar en särskild sport, utan gillar att i stället ta en joggingrunda eller gymma så finns det kläder för dig i vårt sortiment. Förutom att anpassa våra kläder efter vilken aktivitet de ska användas till är vi noga med att använda material som andas och att modellerna ska sitta skönt mot kroppen så du kan fokusera på träningen i stället för kläderna du har på dig. Vi har kläder för både herr, dam och barn. Varför inte matcha familjens outfits?

Sport wear som gynnar miljön

Vi känner starkt att vi vill göra det vi kan för att bidra till en renare miljö. Därför kommer vår bomull i träningskläderna från Better Cotton Initiative, vilket innebär att den är hållbart odlad. Vi använder även återvunnen polyester och en del av plaggen är exempelvis gjorda av före detta fisknät. Detta är något vi är väldigt stolta över, och som även du kan sträcka på dig lite extra för när du tränar i kläder från adidas.

Lev ett aktivt liv med adidas

Vi behöver röra på oss för att må bra, och det är få saker som kan göra träning och aktivitet så roligt som nya träningskläder. Men många av våra idrottskläder går väldigt bra att ha på sig även när man inte tränar. Våra track suits är riktigt sköna att ha på sig till hemmabrunchen en sen söndagsmorgon. Och våra yogaplagg är mångas favoritkläder att ha på sig när man är hemma och städar eller fixar med annat. För barn är träningskläderna perfekta att leka i, eftersom de aktivt transporterar bort svett och är sköna och följsamma, med tyg som känns mjukt mot huden.