alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Supernova löparskor

 
[128]
1 / 3
Sida:av 3

Behåll energin med adidas supernova löparskor och kläder

Den här löparskon är designad för att ge stöd åt alla slags steg och hastigheter. Kombinationen av lätt mesh och Boost-teknologi ger foten komfort när du rör dig. Oavsett dina mål kommer Supernova att hjälpa dig springa ikapp dem. Välkommen till löparvärlden.

Att behålla temperaturen oavsett om det är kallt eller varmt är viktigt för att träningspasset ska bli bekvämt och roligt. adidas supernova löparskor och kläder är en kollektion speciellt anpassad till löpträning, vi har nämligen studerat rörelserna som sker under en träningsrunda för att skapa kläder och skor som underlättar rörelsefriheten, ger ventilation och stöd. Testa på adidas supernova löparskor och kläder och se själv vad du tycker, förhoppningsvis kan du försöka dig på ditt nya personbästa.

Slipp att bli överhettad med adidas supernova

Det är viktigt att ha kläder som hjälper dina muskler och leder att hålla sig varma, men ibland kan det bli obekvämt och svårt att koncentrera sig på träningspasset. adidas supernova har löst detta genom att skapa ventilerande kläder och skor genom att använda svettavledande material och meshinfällningar. För att du enkelt ska kunna ha med dig dina mindre värdesaker utan att oroas över att de blir blöta av svett har vi svettsäkra fickor som håller dina saker torra. Om du gillar att vara ute och springa när det är mörkt är det viktigt att du syns, därför har vi även inkluderat reflekterande detaljer. Våra adidas supernova löparskor kommer bland annat med Hybrid Bounce-teknologi i framfoten, speciellt framtagna för löpare och som gör varje steg mer bekvämt och ger mer energi. Dessutom har de Boost i hälen som är en teknologi som ger dig en härlig energiåtergivning och komfort i varenda steg. För att kläderna ska sitta på plats under hela löparrundan har vi tillverkat kläder som är relativt åtsittande och som känns som en andra hud. Våra supernova tights kommer med en högre linning baktill så du slipper oroa dig över om de sitter på plats under träningspasset. Vi vet att alla har ett ansvar att respektera vår miljö, därför använder vi bland annat återvunnet material i de flesta av våra kläder och skor för att minska avfallen.