alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Supernova löparskor

 
[48]
Launch Women 2024 Fall Winter image

Superkomfort. Supernova.

Med helt nya Supernova Prima presenterar vi ett nytt tillägg till Supernova-familjen. Supernova Prima ger vardagslöpare en bekväm känsla under hela löprundan, med mer Dreamstrike+ i mellansulan som gör varje steg mer responsivt.

BEHÅLL ENERGIN MED ADIDAS SUPERNOVA LÖPARSKOR OCH KLÄDER

Att behålla temperaturen oavsett om det är kallt eller varmt är viktigt för att träningspasset ska bli bekvämt och roligt. adidas Supernova löparskor och kläder är en kollektion speciellt anpassad till löpträning, vi har nämligen studerat rörelserna som sker under en träningsrunda för att skapa kläder och skor som underlättar rörelsefriheten, ger ventilation och stöd. Testa på adidas Supernova löparskor och kläder och se själv vad du tycker, förhoppningsvis kan du försöka dig på ditt nya personbästa.

HÅLL KYLAN MED ADIDAS SUPERNOVA

Det är viktigt att ha kläder som hjälper dina muskler och leder att hålla sig varma, men ibland kan det bli obekvämt och svårt att koncentrera sig på träningspasset. adidas Supernova har löst detta genom att skapa ventilerande kläder och skor genom att använda svettavledande material och meshinfällningar. Svettsäkra fickor som håller dina saker torra och reflekterande detaljer gör att du syns i mörkret. adidas Supernova löparskor kommer bland annat med Hybrid Bounce-teknologi i framfoten, speciellt framtagna för löpare och som gör varje steg mer bekvämt och ger mer energi. Dessutom har de Boost, en teknologi som ger dig en härlig energiåtergivning och komfort i varenda steg. Vi har alla ett ansvar att respektera vår miljö, därför använder vi bland annat återvunnet material i de flesta av våra kläder och skor för att minska avfallen.

PRESTANDA OCH KOMFORT MED SUPERNOVA+

Nu kan du höja din komfortnivå ytterligare med adidas Supernova+ oavsett om du är nybörjare eller regelbunden löpare. Med extra Boost får du energi tillbaka i varje steg. Den lätta överdelen i 100% återvunnen polyester låter foten andas och ger både flexibilitet och stöd. Känn skillnaden med ett par Supernova+ på löprundan.