alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas Löparshorts Herr

 
[45]

Löparshorts för herrar

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits för herrar passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Vi vill alla göra vårt bästa när vi ägnar oss åt vår favoritsport, löpning. Oavsett vad du har för mål, håller du dig bekväm med våra plagg så att du kan fokusera på att prestera. Med löparshorts från adidas är du redo oavsett vad du har för planer. Unik stil kombinerad med multifunktionella material och innovativ teknologi gör att du alltid är bekväm medan du är på språng; när du är på väg. Alla löparshorts för herrar från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Märket med de tre ränderna – löparshorts för herrar från adidas

Med vår sportutrustning är du redo att ge allt när du tränar löpning och vill slå ditt personbästa: löparshorts från adidas.

Våra löparshorts innehåller även bomull, nylon och polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortfarande känns skönt vid dagens slut. Bomull är det fulländade materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så rikligt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Oavsett om det är märken som TERREX eller Performance – med adidas-löparshorts gör du inte bara intryck på nästa träning utan också på vägen dit. Performance är produktlinjen för atleter som har höga förväntningar på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Letar du efter funktionell design i kombination med funktion som du kan känna dig trygg med oavsett förhållanden? adidas Terrex har designats för utomhusaktiviteter och är den fulländade följeslagaren.

Vi testar noggrant ny teknologi som TECHFIT i tuffa förhållanden. Superfunktionell teknologi som CLIMACOOL, HEAT.RDY och AEROREADY lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar löparshorts i kollektionerna adizero, Clima och Supernova. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden utgör grunden i hela kollektionen. Våra löparshorts är tillgängliga i grönt, svart, blått och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skriva sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Som sanna atleter vet vi att tiden mellan tävlingarna är lika viktig som själva tävlingarna. Vår kollektion för män har skapats med högsta möjliga standard så att du kan röra dig med stil även utanför planen och när du inte tränar. Maratonlopp, triathlon eller tävling – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du väl rustad för att göra exakt det. Visa din alldeles unika stil med löparshorts för herrar från adidas.