alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Löpartights

 
[254]
Pris
119 kr - 1 599 kr
1191599
Dam HIIT Svart FeelBrilliant Designed To Move TightsDam HIIT Svart FeelBrilliant Designed To Move Tights

FeelBrilliant Designed To Move Tights

Dam HIIT

Hög Midja, Hellång modell

1 / 6
Sida:av 6

Sköna löpartights som låter dig nå nya rekord

adidas löpartights är designade för att låta dig nå nya personbästan och för att du ska kunna maximera din träning. Genom att designa löparleggings som ger dig skönt stöd och minimal friktion kan du lägga all fokus på din prestation och slippa distraheras av kläder som är i vägen eller behöver rättas till. Välj löpartights i en stor kollektion som innehåller en mängd olika modeller och designlösningar. Här finns allt från klassiskt svarta leggings till varma löpartights för kalla träningsdagar. Du hittar både långa tights, trekvarts-passform och tights i shortsmodeller.

Löpartights för ordentligt med stöd och komfort

adidas löpartights kommer i en stor variation av modeller och material. För varma sommardagar hittar du korta tights i shortsmodeller som ger dig skön passform men maximal svalka. Du hittar även trekvartslängder på löpartights i svettavledande material som låter dig hålla dig både ventilerad och torr även under de svettigaste löparrundorna. För löprundor under vinterhalvåret finns varma material som både håller musklerna varma men leder bort fukt från huden för att du ska hålla dig torr. Testa även modeller som har kompressionspassform om du vill ha extra stöd för musklerna för att spara energi genom att minska muskelvibrationer.

Löpartights i klassisk sportstil

adidas design hämtar alltid inspiration från arkiven för en tidlös sportstil. Med de klassiska 3-Stripes längs med byxbenen får du ett plagg med hög igenkänningsfaktor och tidlös stil. Du hittar både svarta plagg med kontrasterande vita 3-Stripes för fräsch och minimalistisk sportstil och även färgglada varianter i rött och blått. För en mer unik och uppdaterad look finns snygga modeller i olika mönster och tryck. Matcha med adidas löpartoppar för att få full rörelsefrihet under din träning. Du kan även matcha med en klassisk träningsjacka med 3-Stripes längs med ärmarna för en enhetlig look från topp till tå.