alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löpartights

 
[56]
Kombinera snygga, svarta löpartights med dina sportigaste t-shirts eller linnen för en oslagbar stil i löparspåret. De håller både väta och kyla på avstånd för en aktiv livsstil året om.
1 / 2
Sida:av 2

Löpartights i stilar som håller

Löparglädje kommer inifrån, men för att vägen till goda resultat ska bli enklare är rätt kläder också avgörande. Våra löpartights är en viktig stomme i din aktiva vardag. adidas satsar alltid på att leverera det senaste när det kommer till design och funktionalitet. Inte minst är samarbetet med Marimekko mycket uppskattat. Här kombineras skandinavisk konstnärlighet med praktiska snitt. Det finns självklart också löpartights i svarta och andra monokroma designs, så att du enkelt ska kunna kombinera de olika plaggen med varandra.

Löpartights som håller kylan på avstånd

Löpartightsen för dam finns i flera lika längder så att de ska kunna anpassas efter klimat och personlig stil. De längre löpartightsens går ner till anklarna och värmer bättre än de kortare tightsen i cykelbyxmodell. Många uppskattar tights med kortare benlängd eftersom det ökar rörelsefriheten, följer det senaste modet och svalkar på sommaren. Byxlängden som slutar mitt på vaden ger ett snyggt och kaxigt intryck. De fodrade löpartightsen med COLD.RDY i polyester och elastan värmer skönt under kyliga dagar och är samtidigt följsamma. De har dessutom en ficka där du kan förvara din telefon.

Kombinera löparkjolen med snygga plagg i kollektionen

Ta väl hand om dina löpartights, så håller de för många träningsrundor framöver. De svarta tightsen är speciellt känsliga mot blekning och tvätt på höga temperaturer. När du tvättar på ett tvättprogram på 30 grader ser du till att de behåller sin svarta färg och inte förlorar passformen. En del löpartights har dessutom blixtlås och dessa ska vara stängda när du kör dem i tvättmaskinen. Se till att tvätta de mörkare plaggen med liknande färger och tvätta gärna tightsen med färgstarka mönster för sig den första gången.