Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Löpning Tights

 
[154]
1 / 4
Sida:av 4

adidas löpartights

Med adidas löpartights kan du ta din träning till nya nivåer med högteknologiska material och tidlös design. Ge stöd åt dina muskler med tights i kompressionsmaterial eller håll dig sval under svettiga pass med fuktavledande och ventilerade material. Här hittar du klassiska svarta tights med vita adidasloggor eller ikoniska 3-Stripes, men även mönstrade och färgglada tights för en färgstark look. Flera av adidas löpartights är även gjorda i miljövänliga material för att spara på naturens resurser.

Klassiska löpartights för ökad prestation

Med adidas löpartights i Climalite ger dig en svettavledande effekt som håller dig torr och sval under träningspasset. Med adidas Running 3-Stripes Tights får du den klassiska adidas-looken med de 3-Stripes längs med tightsen sida. För en mer minimal look har adidas Own the Run tights en förminskad version av 3-Stripes på vadernas baksida. Med inbyggd kompression får dina muskler ökad stabilitet under rörelserna för att minska muskelvibrationer. Kompression hittar du bland annat i löpartightsen adidas Alphaskin som omsluter kroppen för en fixerad passform. adidas Alphaskin Sport Tights kommer i både dämpade och klara färger med adidasloggan på tightsens linning. För individuell passform finns adidas Supernova TKO Långa Tights med dragsko i midjan som gör att du kan anpassa passformen. Detta ger dig obehindrade steg och en tonad look.

Naturvänliga material för trendiga tights

Med adidas löpartights behöver du inte välja mellan trend och miljö. Många av våra tights är gjorda med återvunna material som tar tillvara på naturen. Återvunna material hittar du bland annat i adidas by Stella McCartney-kollektionen som kombinerar materialen med modern design. Med löpartightsen Run Long får du en stilren look med diskret djurmönster och snygga dragkedjor vid anklarna. Tightsen är gjorda i återvunnen havsplast i samarbete med Parley for the Oceans. Återvunnen havsplast är gjord av insamlat plastavfall som hittats på stränder och kustområden för att förhindra det från att nå havet. Flera av adidas löpartights är även gjorda av återvunnen polyester.