alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparskor för barn

 
[11]
Träningsglädjen är en av de värdefullaste värderingarna som en förälder kan ge sitt barn. Träningen kommer alltid att finnas där för din son eller dotter, för att ge styrka, hälsa, tröst och energi. Välj ut dina favoriter ur adidas sortiment av löparskor för barn.

Komfort, skydd och trygghet

Fötter som växer behöver bra skor. Med ett par joggingskor från adidas kan du vara säker på att ditt barn får en kvalitetsprodukt som gör det bekvämt att springa. Löparskorna är tillverkade av slitstarka och hållbara material. De greppande gummisulorna gör att ditt barn inte halkar lika lätt, vilket gör leken och springandet säkert och tryggt.

Löparskor för framtidens stjärnor

Är ditt barn en oslipad diamant som väntar på att upptäckas? Sluta aldrig drömma. Barndomen kan bli starten på en framgångsrik idrottskarriär – men det vi med säkerhet vet är att grunden till ett lyckligt och hälsosamt liv läggs under de tidiga åren. Genom att unna ditt barn träningsskor och träningskläder av hög kvalitet visar du att fysisk och psykisk hälsa är livsviktigt. Snygga och bra löparskor för barn gör dessutom att det känns roligare att springa, träna och upptäcka en värld full av sport. Hitta dina barns nya favoritskor på adidas.se

Testa olika stilar och färger

Att köpa löparskor ska kännas kul, trevligt och lite spännande. Därför är adidas löparskor för barn tillgängliga i ett stort antal färger och stilar. Det finns starka och glada färger men också alternativ som går i en mörkare färgskala. Det viktigaste är att du och dina barn ska hitta skor som passar just er. Varje löpare – stora som små – har en personlig stil och en unik historia att berätta. adidas vill att du ska hitta alternativ i utbudet som passar just dig och din familj. Låt idrotten och förberedelserna kring den bli en delad upplevelse som binder er samman som en familj.