alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Löparskor för barn

 
[235]
1 / 5
Sida:av 5

Löparskor för barn anpassade efter växande fötter

Låt de allra minsta utforska världen med bekväma juniorlöparskor som ger både stöd och energi till växande fötter. I adidas kollektion av barnskor finns juniorstorlekar på några av adidas klassiska löparskor. Med de mest innovativa teknologierna kan även de allra yngsta dra nytta av adidas design. Med anatomisk konstruktion får barnen skor som ger ordentligt med stöd till fötterna och komfort under en hel dag med lek och träning. Juniorstolekarna kommer i både klassisk adidas design men även i uppdaterade och färggrann utformning. 

Juniorlöparskor med högteknologiska funktioner

Löparskor för barn ger småttingarna chansen att utforska världen med allra högsta komfort. Med greppande gummisulor får barnen bra kontakt med marken och kan leka eller träna utan att halka. Med flexibla ovandelar i Primeknit är skorna både följsamma och lätta och följer med fötterna i snabba steg. Mellansulor med stötdämpning i Boost ger både extra energi och skönt skydd för fötterna. De allra minsta storlekarna av löparskor för barn kommer med kardborreknäppning över fotens ovandel för att de lätt ska kunna tas på och av. Du hittar även modeller som dras på och av foten utan att någon knytning behövs.

Snygg och klassisk sportstil på löparskor för junior

I kollektionen av juniorskor hittar du flera klassiska adidas modeller i små storlekar. Bland annat hittar du modeller med klassiska 3-Stripesdetaljer längs med sidorna och adidasloggan på häl eller plös. Välj klassiska svart-vita modeller för en tidlös stil eller satsa på skor i barnens favoritfärger. I kollektionen finns snygga kontrasterande färgkombinationer i neonfärger samt mjuka pastelltoner. Du hittar även grafiska mönster och design särskilt framtagen för att passa de allra minsta. Glöm inte att matcha skorna med ett par sköna strumpor för att skydda mot friktion och skav. adidas har ett stort utbud av barnstrumpor i olika färger och modeller.