alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Bebiskläder

 
[677]

Hos adidas hittar du ett stort utbud av kläder till bebis och småbarn. Vi har allt från shorts till t-shirts och du hittar även set som både innehåller både tröja och byxor.

Adicolor Crew Set
Adicolor Hoodie Set
Adicolor SST Track Suit
3-Stripes Tricot Track Suit
Adicolor SST Track Suit
Crew Sweatshirt Set
Adicolor SST Track Suit
Adicolor Crew Set
Manchester United 22/23 Home Mini Kit
Adicolor Hoodie Set
Future Icons Onesie
Camo SST Set
Adicolor SST Track Suit
Graphic Logo Crew Set
Adicolor Hoodie Set
Future Icons 3-Stripes Full-Zip Hoodie
Crew Sweatshirt Set
3-Stripes Tricot Track Suit
Sereno Track Suit
Adicolor SST Track Suit
Adicolor SST Track Suit
Graphic Logo Crew Set
Adicolor Hoodie Set
Badge of Sport Jogger Set
adidas x Disney Mickey Mouse Jogger Set
Future Icons 3-Stripes Tapered-Leg Pants
Athly V 3-Stripes Swimsuit
Manchester United 22/23 Home Baby Kit
Animal Print SST Set
Real Madrid 22/23 Third Mini Kit
Adicolor Crew Set
Manchester United 22/23 Third Mini Kit
Adicolor Shorts and Tee Set
adidas x Disney Mickey Mouse Jogger
Adicolor Hoodie Set
3-Stripes Team Track Suit
3-Stripes Tricot Track Suit
Manchester United 3-Stripes Baby Jogger Set
Solid Small Logo Swimsuit
adidas x Disney Daisy Duck Crew Sweatshirt
Arsenal 22/23 Home Mini Kit
Real Madrid 22/23 Home Mini Kit
Graphic Crew Set

Låt de små utforska världen med bebiskläder för aktiva småttingar

Låt barnen utforska sina rörelser i maximal komfort med adidas babykläder. Kollektionen innehåller en stor variation av plagg för småbarn, med allt från jackor och klassiska tracksuits till leggings och t-shirts. Med adidas kläder för bebisar och småbarn kan framtidens atleter redan nu representera med ikoniska 3-Stripes och tidlösa designdetaljer. I årtionden har ungdomar representerat adidas med den perfekta balansen mellan träningskläder och streetwear och nu kan även de allra minsta sätta ribban för sportstil på högsta nivå. Bebiskläderna är utformade med samma fokus på funktion och rörelse som kläder för vuxna och håller de allra yngsta bekväma under deras första rörelser.

Bekväma babykläder för framtidens atleter

adidas är specialister på att ta fram träningskläder som ger atleter det allra bästa stödet för deras träning. Samma teknologier och design har tillämpats på bebiskläder och kläder för småbarn. Med sköna och behagliga material som andas kan småttingarna hålla komforten och fokusera på att utforska världen. Slitstarka material gör att de obehindrat kan krypa och leka, och plaggen har flera detaljer som underlättar för just barn. Bland annat har klassiska adidasplagg uppdaterats med smarta tryckknappar och dragskor som gör att kläderna enkelt kan dras på och av. Med sköna material som ekologisk bomull är plaggen sköna mot huden och barnen slipper kliande eller skavande friktion.

Ikonisk design för de allra minsta

Det är aldrig för tidigt att bära adidas ikoniska design. Förutom de sköna och högpresterande materialen får de små även en klassisk stil med sportiga silhuetter som främjar rörelse. Här hittar du både klassiska adidas looks och färgglada alternativ. Nu kan de allra minsta visa familjens lagtillhörighet med favoritlagets matchkläder eller leka bekvämt i klassiska tracksuits med legendariska 3-Stripes. I kollektionen hittar du både enstaka plagg och smarta set som innehåller flera matchande plagg, och med adidas kläder för bebis och småbarn kan även de minsta ansluta sig till adidasfamiljen.