alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Vita t-shirts

 
[400]
Own the Run Tee
LOUNGEWEAR Adicolor Essentials Tee
Graphic Tee
Club Tennis Tank Top
Adicolor Classics Trefoil Tee
AEROREADY Designed for Movement Tee
Graphics Collab Tee
adidas x LEGO® Tech Pack Tee
Adicolor Tee
Disney Graphic Tee
Adicolor Classics Trefoil Tee
Trefoil Tree Tee
adidas Originals x André Saraiva Tee
Graphics Collab Tee
Real Madrid 2022 Winner Tee
Trefoil Tee
Designed for Training Tee
Club Tennis 3-Stripes Tee
Run It Tee
Own the Run Long Sleeve Tee
Techfit Training Long Sleeve Tee
Harden Vol. 6 Ch. 3 Tank Top
Tee
adidas Essentials 3-Stripes Tee
Tennis Freelift Tee
Arsenal DNA Tee
adidas Originals x André Saraiva Tee
Graphic Stoked Fish Tee
Designed 4 Training HEAT.RDY HIIT Tee
Essentials Camo Print Long Sleeve Tee
Club Tennis Tee
Trefoil Tee
Run Icons Made With Nature Running Tee
Always Original Laced Tee
Tee
Own the Run Tee
3-Stripes Tee
Trefoil Tee
adidas x Classic LEGO® Tee
Adicolor Classics Cropped Long Sleeve Tee
Designed for Movement AEROREADY HIIT Slogan Training Tee
AEROREADY Tennis Tank Top
adidas Adventure Trail Tee
1 / 9
Sida:av 9

Vita t-shirts för träning och en grym vardag 

Det finns inga plagg som säger att man har kontroll i livet så bra som vita t-shirts. De är fräscha och passar till det mesta, oavsett om det är ett par träningsshorts eller dina favoritjeans. Våra t-shirts är sköna och svala att ha på sig och har en passform som är smickrande. Vissa av dem har färgglada detaljer som piggar upp, medan andra är stilrena och klassiska. Oavsett vilken du väljer, se till att tvätta den med andra ljusa plagg och använda tvättmedel för vita kläder för att hålla den snygg och fläckfri.  

Konsten att ha på sig en vit t-shirt som kvinna 

Om du är tjej vet du hur krångligt det kan vara att hitta en behå som funkar bra under en vit t-shirt. Oavsett hur hög kvalitet din vita t-shirts håller så kommer en svart behå att synas igenom, precis som de flesta andra färger. Många tänker att en vit behå syns mindre, men ofta syns den till och med mer. Om du inte vill att din behå ska synas igenom, satsa på en som är hudfärgad och som inte har spets eller andra detaljer. Men särskilt när du tränar kan du välja att gå åt motsatta hållet och köra på en färgglad sportbehå som det är meningen ska synas som en detalj i din outfit.  

Miljövänliga material 

För att göra vad vi kan för att minska vårt avtryck på miljön är våra kläder i så stor mån som möjligt gjorda av återvunnen polyester för att hålla haven rena och vi samarbetar med en organisation som heter Better Cotton Initiative för att bomullen vi använder ska vara schysst odlad. Det gör att du kan vara stolt över dina kläder från adidas, både för hur de ser ut och vad de står för.