alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Vita t-shirts

 
[616]
Pris
89 kr - 1 099 kr
891099
1 / 13

Vita t-shirts för träning och en grym vardag 

Det finns inga plagg som säger att man har kontroll i livet så bra som vita t-shirts. De är fräscha och passar till det mesta, oavsett om det är ett par träningsshorts eller dina favoritjeans. Våra t-shirts är sköna och svala att ha på sig och har en passform som är smickrande. Vissa av dem har färgglada detaljer som piggar upp, medan andra är stilrena och klassiska. Oavsett vilken du väljer, se till att tvätta den med andra ljusa plagg och använda tvättmedel för vita kläder för att hålla den snygg och fläckfri.  

Konsten att ha på sig en vit t-shirt som kvinna 

Om du är tjej vet du hur krångligt det kan vara att hitta en behå som funkar bra under en vit t-shirt. Oavsett hur hög kvalitet din vita t-shirts håller så kommer en svart behå att synas igenom, precis som de flesta andra färger. Många tänker att en vit behå syns mindre, men ofta syns den till och med mer. Om du inte vill att din behå ska synas igenom, satsa på en som är hudfärgad och som inte har spets eller andra detaljer. Men särskilt när du tränar kan du välja att gå åt motsatta hållet och köra på en färgglad sportbehå som det är meningen ska synas som en detalj i din outfit.  

Miljövänliga material 

För att göra vad vi kan för att minska vårt avtryck på miljön är våra kläder i så stor mån som möjligt gjorda av återvunnen polyester för att hålla haven rena och vi samarbetar med en organisation som heter Better Cotton Initiative för att bomullen vi använder ska vara schysst odlad. Det gör att du kan vara stolt över dina kläder från adidas, både för hur de ser ut och vad de står för.