alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Vit · Kort ärm · T-Shirts

 
[401]
1 / 9
Sida:av 9

Excellera i vita kortärmade tröjor från adidas

En vit t-shirt är det ultimata plagget då den är så mångsidig och har så många användningsområden. adidas har vita kortärmade tröjor för barn, damer och herrar – alla ska ha möjlighet att använda dessa fantastiska plagg. Tröjorna finns i många olika modeller och designer, du väljer själv vilken som passar dig och din livsstil. adidas kortärmade vita tröjor är tillverkade av polyester, elastan, bomull och nylon i olika kombinationer. De olika materialen har olika funktioner men gemensamt har de att de har en bra passform samt är lätta och bekväma att bära. Funktionströjorna är välventilerade och transporterar fukt bort från din kropp.

Ta dig längre i en vit kortärmad tröja

En vit kort tröja är ett perfekt plagg eftersom det går att använda både när du tränar och till vardags. De kortärmade tröjorna kommer att hjälpa dig framåt i livet oavsett hur du väljer att använda dem. De är framtagna för att aldrig hindra eller störa dig i dina aktiviteter, detta gör att du alltid kan ägna dig helt och hållet åt dina sysslor och slipper tänka på kläderna. Många av adidas t-shirts har snygga mönster och tryck vilket ger dem lite extra karaktär. Är du ute efter något mer diskret kan du välja en helvit tröja. Kombinera gärna dina vita kortärmade tröjor med andra produkter från adidas andra kollektioner eller från din existerande garderob för att skapa spännande och snygga outfits som representerar dig och din personlighet.

Håll dina tröjor krispigt vita

För att dina vita kortärmade tröjor skall vara som allra bäst gäller det att de är, och förblir, så där bländvita och fräscha som den dag du köpte dem. För att hålla dem i detta skick bör du noggrant följa de tvätt och skötselråd som medföljer plagget. Tvätta endast tillsammans med andra vita plagg för att undvika risken att de blir missfärgade. Du bör dessutom använda lämpliga tvättprodukter och se till att hålla låga temperaturer när du tvättar.