alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Skidbyxor

 
[27]

Smidiga och slitstarka skidbyxor för snabb fart i backen

Det är få saker som är så härliga som att åka ner för en backe med perfekt snö medan solen lyser och allting gnistrar. Upplevelsen blir så klart mycket bättre om du har på dig riktigt bra skidbyxor. De bör sitta bra i midjan, vara lagom långa och ha en passform som gör att det är lätt att röra sig när man åker skidor. Samtidigt är det viktigt att de isolerar ordentligt så du inte fryser. De måste också ventilera väl så du inte blir svettig, även om du blir varm när du åker. Vi har verkligen lagt manken till när vi har designat våra byxor för skidåkning så du ska känna dig riktigt nöjd på skidresan. Vi har använt modern teknologi för att de ska hjälpa dig att hålla rätt temperatur och inte bli blöt av snön. Dessutom är de förstärkta så de inte blir slitna av pjäxorna i första taget. Med andra ord är de riktigt bra byxor att ha på dig när du ska ut och åka skidor eller snowboard. Självklart kan du även använda skidbyxor vid andra tillfällen, till exempel om du ska ut och åka pulka med barnen eller ta en härlig promenad i vintersolen.

Ta skidåkningen till nästa nivå

Om det finns några kläder det är värda att lägga lite extra krut på så är det just skidkläder. Skillnaden blir enorm när man skaffar plagg som verkligen är specialdesignade för syftet. När dina byxor och andra skidplagg sitter precis som de ska och hjälper dig att hålla rätt temperatur kan du fokusera på skidåkningen och antingen sätta nya rekord eller helt enkelt ha en riktigt härlig semester i skidbackarna. Oavsett vilket mål du än har kommer du hitta något som passar dig, och du kommer dessutom vara riktigt snygg i våra sportiga byxor för skidåkning.