alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

FÅ MER AV DET DU GILLAR.

När du går med i adiClub får du det bästa från adidas med medlemsexklusiva produkter, tillgång till Hype-rea, speciella events och så mycket mer. Det här är adidas medlemsprogram som belönar dig för att göra det du älskar. Gå med idag, få tillgång till alla fördelar och kom ännu närmre dina mål.
PRODUKTER ENDAST FÖR MEDLEMMAR

Kolla in våra senaste produkter, endast tillgängliga för adiClub-medlemmar.

ADICLUB-BELÖNINGAR

Rabattkoder, nedsatta priser, gratis leverans och mer.

UNIK ACCESS

VIP-biljetter, HYPE-släpp och ”meet and greets” med adidas bästa talanger.

EXKLUSIVA MEDLEMSSTUNDER

Få en glimt av årets bästa medlemsstunder. Gå med i klubben och missa inte nästa!

BLI BELÖNAD

Från medlemsexklusiva produkter till de senaste lanseringarna och vinsterna – gå inte miste om något med adiClub i adidasappen. En plattform där du kan göra din röst hörd, skriva recensioner och få tillgång till de senaste släppen.

SPRING. TRÄNA. VÄX.

Träna med adidasatleter i våra appar Training och Running. Få omedelbar åtkomst till våra fitnessappar och använd dina adiClub-rabatter för att få tag på de bästa kläderna och skorna för just det du vill göra.

ACCESS. CONFIRMED.

Det senaste och mest efterlängtade från adidas Originals och limited edition-kollektioner är tillgängliga först endast för adiClub-medlemmar, genom appen CONFIRMED.

FÅ MER AV DET DU GILLAR.

Gå med nu för att få omedelbar tillgång till en rad adiClub-förmåner. Från gratis leverans och rabatter endast för medlemmar, till förtur och prioriterad access, bara ett klick bort.