alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Strumpor för herrar

 
[152]
1 / 4
Sida:av 4

Fullända din träningsutrustning med strumpor för herrar

När du har inhandlat och satt ihop din träningsoutfit med byxor, skor och tröja så återstår bara en sak – strumporna. De glöms lätt bort, och många tror att det går lika bra att träna i vanliga vardagsstrumpor. Men det är fel, för att kunna prestera på absolut max behöver du ett par strumpor för herrar som är speciellt designade för sitt ändamål. Med dessa strumpor från adidas får du mycket bättre vaddering än i vanliga par. Du får material i mycket bomull samt en mjuk tåsöm. Det instickade fotvalvsstödet ger en mycket bra passform på foten, och som ett extra plus i kanten har dessa strumpor för herrar sportiga adidasdetaljer.

adidas strumpor för herrar ger en oslagbar känsla i skon

Dessa strumpor för herrar från adidas kommer i smarta trepack så du kan vara redo med en ny träningsoutfit flera gånger i veckan. De har en tunn och lätt känsla och är tillverkade i skönt material i bomull, och du kan välja mellan höga, mellanhöga och låga modeller. Eller varför inte en osynlig variant som inte syns i skon? Sådana låga strumpor sitter perfekt på plats utan att korva sig eller halka ner i skon. Samtliga par strumpor passar väldigt bra i adidas träningsskor och de sitter bra på plats under ditt svettiga träningspass.

Investera i ett par nya herrstrumpor med perfekt passform

De ultimata träningsstrumporna ska du inte ens märka av – de ska bara finnas där som ett extra stöd i skon. Det är därför inte så konstigt att adidas strumpor är så populära bland de som tränar regelbundet. Vadderingen ger komfort som håller under hela dagen och bomullsmaterialet med inbyggt fotvalvsstöd ger en åtsittande passform. Med herrstrumpor från adidas får du helt enkelt funktioner som du inte kan få med vanliga strumpor. De sportiga detaljerna ger en extra proffsig känsla som matchar dina ambitioner.