alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Strumpor för herrar

 
[198]
1 / 5
Sida:av 5

Strumpor för herrar för en bättre vardag

Strumpor är något som vi alla har på oss varje dag, men som sällan får särskilt mycket uppmärksamhet. Med våra strumpor för herrar vill vi ändra på detta, ett par i taget. För egentligen så är vilka strumpor vi har på oss viktiga. Oavsett om du använder våra strumpor när du tränar eller till skolan eller jobbet så är de riktigt bekväma, vilket ökar ditt välbefinnande. De är gjorda i tyg som effektivt transporterar bort fukt så att fötterna håller sig torra, och detta gör också att du inte fryser om fötterna när det är kallt ute eftersom fuktiga fötter är svårare att hålla varma. Särskilt praktisk är så klart denna egenskap när man tränar högintensiv träning eller är ute och springer och svettas mycket. Svett ska vara något positivt som får dig att känna dig stolt över att du tränat hårt, inte något som ger obehag!

Herrstrumpor för alla dagar och tillfällen

Det kan vara en bra idé att ha några olika sorters herrstrumpor där hemma i byrålådan. Om du till exempel tränar fotboll behöver du så klart fotbollsstrumpor, men om du ska på ett yogapass och inte vill vara barfota av hygienskäl är det lämpligare med låga strumpor. Vi har även kompressionsstrumpor som ökar blodcirkulationen i ben och fötter och gör att du kan träna längre och får bättre återhämtning. Och om du inte vill att dina strumpor ska sticka upp ur skorna så har vi så kallade no show-strumpor som inte förstör din outfit. Vi har även strumpor för herrar som passar särskilt bra för olika sorters sporter, som till exempel golf och handboll. Hållbarhet och bekvämlighet är ledorden när vi skapar våra strumpor. Du ska inte behöva störa dig på små hål i strumporna eller sömmar som skaver eller att strumporna glider ner. Bättre strumpor åt folket!