alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Väskor för herr

 
[279]
Power VI Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Go-To Backpack
Adicolor Archive Waist Bag
Essentials Logo Bum Bag
Running Gear Waist Bag
Badge of Sport Waist Bag
Adicolor Sling Bag
Camo Classic Backpack
Essentials Logo Shoulder Bag
Essentials Logo Duffel Bag Extra Small
Essentials Logo Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
Classic Badge of Sport Backpack 2
Classic Camo Backpack
Classic 3-Stripes Horizontal Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
Essentials Linear Graphic Backpack
Essentials Logo Duffel Bag Medium
Adicolor Classic Waist Bag
Control 3.0 Racket Bag
Hyperreal Backpack
Rullväska Medium
Adicolor Shopper Bag
Adicolor Archive Waist Bag
adidas Adventure Flag Bag Small
Adicolor Backpack
City Xplorer Backpack
adidas Street Camper Backpack
City Xplorer Backpack
Terrex AEROREADY Multisport Backpack
Love Unites Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Essentials 3-Stripes Response Backpack
4ATHLTS ID Waist Bag
Classic Future Icon 3-Stripes Waist Bag
Y-3 Waistbag
Essentials Logo Shoulder Bag
Motion Badge of Sport Backpack
Motion Badge of Sport Backpack
Terrex AEROREADY Hiking Backpack
Badge of Sport Backpack
1 / 6
Sida:av 6

Smarta herrväskor hjälper att organisera din dag

Att bära herrväskor har kommit att bli en viktig del av outfiten, dels för den praktiska funktionen men även som en del av en livsstil. Oavsett om du är på väg till skolan, jobbet, träningen eller en weekend iväg någonstans så har vi en herrväska som passar dina unika behov. Om du bara vill ha en väska för män för att förvara dina mindre värdesaker när du är ute på en löpartur eller ute på stan har vi löparbälten och midjeväskor som gör din stil ännu coolare än den redan var och skapar ett modestatement som många bara kan drömma om. Varje dag är inte den andra lik och därför tycker vi inte heller att din herrväska behöver vara likadan varje dag. Bestäm vilken väska för herrar du tycker passar dig idag och ta dig an utmaningarna som ligger framför dig.

Mängder av olika stilar och modeller med våra herrväskor

En ryggsäck kan användas till många saker som skolan, jobbet eller varför inte till sportaktiviteterna. Om du skaffar en av våra rymligare ryggsäckar kan du enkelt organisera dagen så du kan gå direkt till träningen från jobbet eller skolan. Använd gärna en skopåse för att skydda din väska från smuts och lukt, och vissa av våra ryggsäckar kommer med en speciell ficka som rymmer en vattenflaska. Förutom ryggsäckar finns bland annat midjeväska, löparbälte, axelremsväska, duffelbags och klassisk gympapåse för att nämna några av alla de olika modellerna som finns. De flesta av våra väskor för män kommer i återvunnen polyester för att spara på utsläppen. Förutom att kunna organisera alla sakerna för dagen är det även viktigt med komfort, därför kommer våra herrväskor med sköna vadderade remmar men även ventilerande meshpaneler som hjälper till att hålla dig sval och torr under hela dagen.