alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Väskor för herr

 
[269]
Fotboll Svart MUFC BPFotboll Svart MUFC BP

MUFC BP

Fotboll

1 / 6
Sida:av 6

Smarta herrväskor hjälper att organisera din dag

Att bära herrväskor har kommit att bli en viktig del av outfiten, dels för den praktiska funktionen men även som en del av en livsstil. Oavsett om du är på väg till skolan, jobbet, träningen eller en weekend iväg någonstans så har vi en herrväska som passar dina unika behov. Om du bara vill ha en väska för män för att förvara dina mindre värdesaker när du är ute på en löpartur eller ute på stan har vi löparbälten och midjeväskor som gör din stil ännu coolare än den redan var och skapar ett modestatement som många bara kan drömma om. Varje dag är inte den andra lik och därför tycker vi inte heller att din herrväska behöver vara likadan varje dag. Bestäm vilken väska för herrar du tycker passar dig idag och ta dig an utmaningarna som ligger framför dig.

Mängder av olika stilar och modeller med våra herrväskor

En ryggsäck kan användas till många saker som skolan, jobbet eller varför inte till sportaktiviteterna. Om du skaffar en av våra rymligare ryggsäckar kan du enkelt organisera dagen så du kan gå direkt till träningen från jobbet eller skolan. Använd gärna en skopåse för att skydda din väska från smuts och lukt, och vissa av våra ryggsäckar kommer med en speciell ficka som rymmer en vattenflaska. Förutom ryggsäckar finns bland annat midjeväska, löparbälte, axelremsväska, duffelbags och klassisk gympapåse för att nämna några av alla de olika modellerna som finns. De flesta av våra väskor för män kommer i återvunnen polyester för att spara på utsläppen. Förutom att kunna organisera alla sakerna för dagen är det även viktigt med komfort, därför kommer våra herrväskor med sköna vadderade remmar men även ventilerande meshpaneler som hjälper till att hålla dig sval och torr under hela dagen.