adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Väskor för Herr · Messenger-Bags

 
[276]
1 / 6
Sida:av 6

Väskor för herr

Den rätta väskan fyller inte bara en praktisk funktion utan är även en del av din livsstil. Från professionella idrottsmän till högpresterande entreprenörer – alla kan göra ett statement med den senaste kollektionen av adidas väskor för herr.

Välj rätt väska

Väskor för herr är en viktig och funktionell accessoar. Att välja rätt väska är både ett modestatement och en praktisk nödvändighet. Oavsett om du behöver något stilfullt för jobbet, mångsidigt för helgresan, praktiskt för skolan eller matchen, så har vi rätt väska som kommer göra din upplevelse så mycket bättre.

Ryggsäckar

Våra ryggsäckar är snygga, enkla att bära och gör det bekvämt att resa. Färdas stabilt till jobbet med våra ryggsäckar som är utrustade med ett praktiskt och säkert laptopfack. Gå till skolan i det allra senaste modet och design av högsta klass. Eller gör något extra av din weekendresa, med generösa fack och praktiska fickor för alla dina prylar. Med teknologin climacool® hos vissa utvalda modeller håller du dig sval och torr när värmen stiger. Utforska olika färger och modeller i den senaste kollektionen med adidas ryggsäckar för herr.

Gymväskor

Packning för träningen eller helgutflykten – med adidas kollektion av gymväskor för herr är du rustad för allt. Väskorna har gott om utrymme för alla viktiga prylar och har praktiska, justerbara axelremmar, som gör dem bekväma att bära. Finns i ett stort urval av färger och stilar, däribland lagväskor och duffelbags. Gör nästa resa rätt med vår senaste kollektion av adidas gymväskor för herr.

Axelremsväskor

Perfekta för cityresor, arbete och skola. Funktionella stilar som matchar lätt, för en snygg, smart look. Med generösa fack och praktisk design får du precis vad du behöver för varje tillfälle. Matcha din stil med den senaste kollektionen med adidas axelremsväskor för herr.

Allting däremellan

Inga dagar är likadana. Så varför ska väskor vara det? adidas kollektion med väskor för herr fokuserar på praktisk design, anpassad för din livsstil. Från kompakta midjeväskor till löparbälten och sportinspirerade koncept, upptäck den varierade kollektionen av adidas väskor för herr.