alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Guldskor

 
[11]

Piffa upp din outfit med glänsade guldskor

adidas träningsskor är designade för både komfort och prestation och har därför tagit fram sneakers för olika användningsområden för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina skor. För att liva upp din outfit kan du välja ett par guldskor som ger dig lika mycket stil som funktion. I kollektionen av adidas gula träningsskor hittar du skimrande guldfärger för en mängd olika sporter och aktiviteter. Här finns bland annat guldträningsskor för löpning, vandring och fotboll. Även för bekvämlighet i vardagen hittar du passande skor i guld.

Guldträningsskor anpassade för just din sport

För att optimera din träning är rätt skor avgörande. Om du ägnar dig åt löpning hittar du guldskor med lätt känsla och stötdämpande funktion. Med stötdämpning i mellansulan får du extra energi för stegen samt skön landning på marken. Om du ägnar dig åt terränglöpning hittar du skor med greppande gummisulor som ger dig ordentligt med fäste på ojämna och hala spår. Dessutom har adidas terränglöparskor ytor som stöter bort väta för att du ska hålla fötterna torra. För fotbollsmatchen hittar du guldskor med olika typer av sulor och dobbar beroende på vilket underlag du ska spela på. 

Glänsande skor för snygg vardagsstil

adidas träningsskor är inte bara anpassade efter olika sporter men även efter skön användning till vardags. Du hittar sköna sneakers med mjukt läder som formar sig efter foten för optimal passform. Med sköna fotbäddar och stötdämpande sulor kan du bekvämt hålla dig på fötterna under långa dagar. Med ett par guldskor kan du liva upp din outfit och samtidigt få skön komfort när du är på fötterna hela dagen. Matcha till sportiga träningskläder med adidas 3-Stripes längs med sidorna för en klassisk sportstil med extra attityd, eller matcha till pastellfärgade toner på jackor och tights för en härlig nostalgitripp.