alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Regnjackor

 
[129]
1 / 3
Sida:av 3

Håll dig torr och aktiv i funktionella regnjackor

Dessa snygga regnjackor är speciellt designade för dig som inte vill låta dig styras av vädret. En enkel och bekväm vindjacka är ett bra alternativ för blåsiga dagar. Det återvunna och miljövänliga materialet på dessa regnjackor från adidas är lätt och leder effektivt bort vatten. Där fram finns dragkedjor som ger ventilation och dragskorna gör att du enkelt kan anpassa passformen. Den lediga modellen på de här jackorna gör att de är väldigt sköna att springa och träna i. Med adidas designer får du allt du kan förvänta dig av en regnjacka - maximal rörelsefrihet samtidigt som du skyddas mot regn och blåst.

En stilren regnjacka med smarta funktioner

En modern regnjacka med RAIN.RDY är det ultimata plagget för regniga dagar. Tack vare det vattentäta materialet håller du dig torr och bekväm när du är ute och promenerar eller joggar. Samtidigt leder tyget bort fukt och svett från insidan så att du kan träna och röra dig utan begränsningar. Jackorna från adidas har smarta detaljer som fickor med blixtlås och reflexdetaljer som gör att du kan springa säkert när det är mörkt om kvällarna. Med rätt regnkappa från adidas kan ingenting stoppa dig från att nå dina mål. Regnkapporna finns för både herr och dam.

Fina jackor som passar för både träningspasset och vardagslivet

Plaggen går utmärkt att använda vid motionsträning utomhus eftersom de ger så hög rörelsefrihet. Men det är även snyggt att bära dessa regnjackor till vardags. Du kan välja en sportig modell som är skön att träna i eller en mer stilren som du kan ha till jobbet eller skolan. Med en minimalistisk stil samlar du stilpoäng samtidigt som du får ultimat komfort. För de som vill vara extra moderiktiga och sticka ut från mängden finns unika designer med djurmönster från bland andra adidas by Stella McCartney.