Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Regnjackor

 
[123]
1 / 3
Sida:av 3

adidas regnjackor

Låt dig inte styras av vädret! Med adidas regnjackor kan du ge dig ut i alla väderlekar och hålla dig torr under allt från löprundor och vandringar till stadspromenader. Med vattenavstötande material håller du regndropparna ute medan regnjackor som andas samtidigt kan leda bort fukt och svett från huden från plaggets insida. Här hittar du även vindtåliga jackor som skyddar från starka stormvindar. Välj mellan lösa passformer som lätt dras på över andra plagg, eller regnjackor med smalare passform som ger rörelsefrihet utan distraktion under terränglöpning.

Material som både andas och är fuktavledande

Med högteknologiska material har adidas regnjackor förmågan att leda bort fukt och svett från huden samtidigt som det är omöjligt för vattendroppar att ta sig igenom ytan från plaggets utsida. Med materialet adidas Climaproof får du skydd mot även de allra värsta vindar och regn. Med en vattenavvisande yta hålls fukt borta från kroppen även under stormförhållanden, medan svett leds bort från jackans insida.

Regnjackor för löpning

För löprundan är det viktigt med en regnjacka som både är vattentät och har ett material som andas för att svett och värme ska kunna ledas bort. Dessutom behöver du en jacka som ger dig rörelsefrihet och inte distraherar dig från dina mål. adidas Response Jacka är gjord i ett vattenavvisande tyg som har formade armbågar för att du ska kunna röra dig obehindrat. Med adidas Rise Up N Run Jacket får du en smidig silhuett som aldrig är i vägen och har en vattenavvisande yta. adidas by Stella McCartneys Run Jacket har ett sofistikerat djurmönster och ger dig ventilation med meshpaneler på ryggens insida.

Design för både träning och vardag

Regnjackor från adidas ID ger dig en snygg stil både till och från träningen såväl som i vardagen. Med uppdaterade versioner av klassiska designelement är adidas regnjackor både minimalistiska och moderna och i kollektionen hittar du adidas W.N.D. Parley Jacket som är ett lagerplagg som skyddar mot både vind och regn. Jackan är skapad av återvunnen havsplast för ett miljövänligt plagg.