alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Accessoarer Outdoor

 
[37]
TERREX Brun Terrex RyggsäckTERREX Brun Terrex Ryggsäck

Terrex Ryggsäck

TERREX

TERREX Orange TRX DUFFEL STERREX Orange TRX DUFFEL S

TRX DUFFEL S

TERREX

Sportswear Svart Logo BeanieSportswear Svart Logo Beanie

Logo Beanie

Sportswear

Sportswear Grå High BeanieSportswear Grå High Beanie

High Beanie

Sportswear

adidas Outdoor accessoarer

Glöm inte att tänka på detaljerna! Med adidas Outdoor accessoarer kompletterar du din utrustning och ökar din förmåga att prestera. Med rätt strumpor får du ökat stöd i skorna under långa vandringar och med kepsar som har UV-skydd slipper du störas av starka solstrålar. Med rätt ryggsäck kan du bekvämt bära packningen långa sträckor, något som är av stor vikt under längre vandringar. adidas Outdoor accessoarer är både praktiska och stilrena med klassiska adidasloggor och minimalistisk design och kompletterar din outfit samtidigt som de ger dig en tidlös sportstil.

Högteknologiska material även på adidas accessoarer

Även adidas Outdoor accessoarer kommer i högteknologiska material för att du ska kunna prestera så bra som möjligt under träningspasset eller utflykten. adidas Alphaskin är ett material som ger dig flexibilitet i dina rörelser men samtidigt stöd åt kroppen. Bland adidas Outdoor accessoarer finns bland annat adidas Alphaskin-strumpor som ger dig stöd både under löprundor och vandringar. Strumporna har även adidas Climacool-material vilket både ventilerar och håller fötterna svala och torra. Med techfit-kompression runt fotvalv och anklar får du extra stöd och en fotomslutande och åtsittande känsla. För att undvika störande solstrålar finns adidas Climacool-kepsar som ger dig svalka samtidigt som materialet ger dig solskydd i form av SPF 50 för att du ska vara skyddad under långa och soliga utomhuspass.

Avgörande att välja rätt accessoarer

Att välja rätt accessoarer kan vara avgörande för ditt träningspass eller din utflykt. För långa vandringar är lätta och slittåliga ryggsäckar avgörande. adidas ryggsäckar är lätta och designade för att distribuera tyngden jämt över ryggen för ökad komfort. Ryggsäckarna är utformade för att du ska kunna packa lätt och kunna röra dig snabbt trots att du bär på packning. Med ryggpaneler och axelremmar i mesh får du dessutom en värmeavledande effekt vilket håller fukt borta från kroppen.