alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Outdoor · Kläder

 
[456]
Pris
206 kr - 4,499 kr
2064499
1 / 10
Sida:av 10

adidas Outdoor kläder

Med plagg från adidas Outdoor kläder är du redo för alla eventualiteter när du ger dig ut på friluftsaktiviteter, oavsett vilket väder det är. Med adidas högteknologiska material är du bekväm i alla temperaturer och kan prestera på din högsta nivå. Här hittar du allt från svala t-shirts till vindjackor och värmande plagg.

Högteknologiska material för högpresterande träning

adidas Outdoor kläder kommer i högteknologiska material som är särskilt framtagna för att klara av olika väder och aktiviteter. För varma träningspass är tröjor, shorts och tights i materialet adidas Climacool ett bra val. Climacool är både ventilerande och fuktavledande för att du ska hålla dig sval och torr under träningspasset och under varma dagar. För utomhusaktiviteter när det är regnigt eller blåsigt ute finns regnjackor i adidas Climaproof. Detta material andas men är samtidigt skyddande mot både hårda vindar och tunga regnfall. Om du är utomhus under kalla dagar är jackor och tröjor i adidas Climawarm att rekommendera för att kunna isolera kroppsvärmen men samtidigt ventilera för att hålla dig torr under alla lager. För flexibilitet kommer adidas Outdoor kläder i Alphaskin som ger en fixerad passform. adidas Alphaskin omsluter kroppen och har samtidigt en mjuk och elastisk känsla som gör dina rörelser flexibla.

Klassisk utformning på friluftskläder

adidas Outdoor kläder kommer i minimalistiska men klassiska utformningar. Bland annat hittar du adidas dunjackor med originalloggan på bröstet eller anoraks med 3-Stripes detaljen på fickorna eller på ryggen. adidas kläder för friluftsliv är dessutom utformade för att vara både sportiga och praktiska. Du hittar till exempel löparvästar med vattenflaskor för långa terrängrundor och Alphaskinstrumpor med stöd för ankeln för långa vandringsutflykter. Med rätt kläder är det alltid ett bra läge att ge sig ut på friluftsutflykter och du behöver inte fundera på vädret när du har rätt plagg för säsongen.