alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

outdoorjackor

 
[469]
CYBER MONDAY 20 % EXTRA RABATT
Pris
510 kr - 5 499 kr
5105499
1 / 10
Sida:av 10

Outdoorjackor

Låt inget distrahera dig från att följa din rutin. adidas outfits passar din stil och gör att du kan ta dig an dagens mål med lätthet och energi. Vi vill alla göra vårt bästa när vi ägnar oss åt vår passion, utomhussport. Oavsett vad du har för mål, kan du känna dig bekväm med våra plagg så att du kan fokusera till 100 % på att prestera. adidas outdoorjackor är lika självklara om du lämnar staden över helgen som när du kliver ut genom ytterdörren. Alla outdoorjackor från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – outdoorjackor från adidas

Upplev äventyren utanför de upptrampade stigarna. Vi har ett gediget utbud av produkter för minnesvärda friluftsäventyr: outdoorjackor från adidas.

Vi har outdoorjackor som har tillverkats med nylon, polyester och återvunnen polyester. Vi förlitar oss på återvunna material eftersom vi försöker rädda haven. För vår egen skull och för kommande generationers skull. Genom att använda återvunna material genererar vi mindre avfall och hushåller med resurserna.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med outdoorjackorskollektioner som TERREX och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Snö och regn? Ruggiga vindar? Steniga stigar? Inga problem! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig torr och varm under äventyren på höga höjder och ser till att du står på stadiga fötter. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå.

Med teknologier som PRIMALOFT, PERTEX och GORE-TEX är du rustad för alla lägen. Superfunktionell teknologi som CLIMASTORM, WIND.RDY och CLIMAHEAT är utgångspunkten i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Våra kollektioner med outdoorjackor inkluderar MyShelter, Parley och Clima. Med Parley får plasten en ny roll där den kombineras miljöhänsyn med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats in på stränder och i kustområden är grunden i hela kollektionen. Våra outdoorjackor är tillgängliga i rött, vinrött, gult och många andra färger.

Vill du bryta mot reglerna och sedan skriva egna? Med våra produkter för damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. 3-Stripes är alltid helt rätt: för längdskidåkning, maratonlopp, utförsåkning, snowboardåkning eller vandring. Visa din alldeles personliga stil med outdoorjackor från adidas.