alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Barnväskor

 
[31]
Outdoor Backpack
Dance Backpack
Backpack
adidas x Classic LEGO® Organizer
adidas x LEGO® Tech Pack Backpack
adidas x LEGO® Classic Backpack
adidas x Classic LEGO® Pouch
Fun Trefoil Two-Way Backpack
adidas x Classic LEGO® Pouch
adidas Originals x André Saraiva Backpack
adidas x Classic LEGO® Waist Bag
adidas x Classic LEGO® Backpack
Backpack
adidas x Disney Minnie and Daisy Backpack
adidas x LEGO® Tech Pack Crossover Bag
Rainbow Backpack
Dance Backpack
ARKD3 Backpack
Classic Backpack
Power Backpack
Disney Mickey & Friends Backpack
ARKD3 Backpack
Classic Backpack
Adicolor Classic Backpack
Backpack
adidas x LEGO® VIDIYO™ Backpack

Vattentäta och sportiga barnväskor för de små

Det inte är inte bara vuxna som behöver snygga och ordentliga väskor. Barn i alla åldrar behöver en väska till exempelvis både fotbollsträningen och skolutflykten. adidas utbud av barnväskor har spännande väskor i flera färgval och storlekar. De justerbara remmarna gör det dessutom enkelt att anpassa väskans storlek till växande barn och väskornas sportiga utseende passar utmärkt till skolutflykten såväl som träningen eller andra fritidsaktiviteter. Väskans förvaringsfickor gör det enkelt att hålla både skol och träningsutrustning i säkert förvar. Givetvis hittar du även barnväskor i förstärkt, stryktåligt material specifikt framtagna för en aktiv livsstil utöver det vanliga. adidas förstår dock att en väska används flitigt till många olika typer av aktiviteter. Därför kommer majoriteten av alternativen i sortimentet med fokus på mångsidighet.

En barnväska framtagen för både äventyr och vardagsbruk

Oavsett om du behöver en barnväska för utflykt eller träning kommer adidas modeller med funktion och praktiska egenskaper. Här hittar du bland annat större alternativ med flera blixtlåsförsedda förvaringsfickor, perfekt för att bevara accessoarer i säkerhet under långa skogsvandringar. På tal om förvaringsfickor, kommer en del barnväskor med vattentäta egenskaper, vilket garanterar att all din packning håller sig torr trots regnfall. En del väskor kommer dessutom med axelremmar i ventilerande mesh som håller axelområdet fräscht när du har på dig väskan under en längre tid.

Väskor som inspirerar

Då funktion och praktiska egenskaper prioriteras är det viktigt att barn har tillgång till kläder och väskor som påminner dem om inspiration från magiska världar eller spännande serietidningar. Därför hittar du barnväskor med ett utseende som hämtar kraftig inspiration från flera kända och spännande favoriter. Självklart hittar du även mer neutrala väskor i heltäckande basfärger om så önskas. Utbudet är minst sagt brett, så fyll vardagen med lek och äventyr med en spännande barnväska från adidas.