alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Ryggsäckar för barn

 
[33]
Backpack
ARKD3 Backpack
Classic Backpack
Fun Trefoil Two-Way Backpack
adidas x Disney Minnie and Daisy Backpack
Classic Backpack
Toploader Backpack
adidas x Marvel Black Panther Backpack
adidas x Messi Backpack
Dance Backpack
Power Backpack
Camo Backpack
adidas x LEGO® Tech Pack Backpack
adidas Originals x André Saraiva Backpack
Adicolor Classic Backpack
adidas x Messi Backpack
Backpack
adidas x LEGO® VIDIYO™ Backpack
adidas x Classic LEGO® Backpack
Adicolor Classic Backpack
Classic Backpack
adidas x Marvel Miles Morales Backpack
Backpack
adidas x Mo Salah Backpack
Adicolor Classic Backpack
Backpack
Adventurer Toploader Backpack Small
Backpack

Var redo för skolstarten med rymliga ryggsäckar för barn

Alla barn är olika och det finns de som hellre smälter in i mängden och de som älskar att få uppmärksamhet och sticka ut. Oavsett vad så har vi mängder av olika färger och modeller som hjälper ditt barn att organisera för dagens alla aktiviteter. Om din lilla stjärna föredrar något enkelt har vi enfärgade barnryggsäckar med en enkel design så allt som behövs för skoldagen kan få plats. Låt ditt barn njuta av hens aktiva liv och packa med allt som behövs för dagens lekfullhet.

En ryggsäck för barn med olika funktioner

För många barn är det viktigt att kunna uttrycka sig själv, därför har vi barnryggsäckar med avtagbara remmar som gör det möjligt att växla mellan en crossbodyväska, handbagage, plånbok och ryggsäck. Dessutom är remmarna justerbara så de enkelt kan anpassas för växande kroppar. Om ditt barn älskar att hoppa i vattenpölar vet du hur jobbigt det är när allt i ryggsäcken råkat bli blött efter dagens roliga aktiviteter, därför har vi en vattenavvisande yta som hjälper till att hålla ryggsäcken torr. För varma dagar har axelremmarna meshinfällningar som hjälper till att hålla din lilla stjärna torr och sval. Ryggsäckar för barn är även PFC-fria så du slipper oroa dig för farliga kemikalier. För att ditt lilla hjärta ska kunna säkert och enkelt förvara sådant som hen tycker är viktigt kommer även barnryggsäckar med dragkedjor på fickorna.

Ryggsäck för barn som sätter humöret på topp

Om din lilla stjärna har en sprudlande personlighet med vibrerande energi förtjänar hen en ryggsäck med intensivt färgsprakande tryck som speglar henom. Vi har dessutom enfärgade väskor och en transparent väska med regnbågsskimmer som får vem som helst att tro att enhörningar finns på riktigt. Matcha gärna ryggsäcken med en bekväm och stilren träningsoverall eller varför inte kombinera olika plagg som en t-shirt och ett par shorts och sköna sneakers som hjälper ditt barn genom dagens alla roliga utmaningar.