alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

sandaler pojke

 
[52]
1 / 2
Sida:av 2

Sandaler för pojkar

adidas skokollektion för pojkar har skapats med en optimal kombination av funktion, komfort och stil. adidas skor lyfter din look till en helt ny nivå. Barn och ungdomar har sin egen personlighet och utvecklar sin egen stil. Med adidas kan de nå sin unika potential med en gång. Hitta din perfekta passform. I sandaler från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt skydd. Alla sandaler för pojkar från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – tofflor för pojkar från adidas

Våra sandaler har tillverkats av syntetläder och textil.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender som kan bli klassiker i kollektionerna med sandaler från märken som Performance och Originals. Uppskattade klassiker och innovationer sammanförda under ett kreativt paraply. Detta hittar du i adidas Originals mångsidiga värld. Performance är produktlinjen för atleter som kräver det bästa av sig själva och som skriver reglerna åt sig själva.

Våra mest innovativa teknologier, som CLOUDFOAM, hjälper dig slå ditt personbästa. adilette, Essentials och Trefoil är våra mest omtyckta kollektioner med sandaler. adidas är populärt bland atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina behov. Våra sandaler är tillgängliga i turkos, rosa, svart och många andra färger.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan pojkar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Pojkar gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för pojkar har designats för självförtroende och komfort. Finn din egen väg på bassängen eller stranden. Visa din alldeles egna stil med sandaler för pojkar från adidas.