alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

byxor flicka

 
[190]
Colourblock Pants
Manchester United Condivo 22 Presentation Pants
Adicolor SST Track Pants
Manchester United Condivo 22 Training Pants
adidas Essentials 3-Stripes Leggings
Tiro 21 Training Pants
Adicolor Pants
adidas x Disney Daisy Duck Tights
Tiro 21 Training Pants
3-Stripes Pants
Real Madrid Sweat Pants
Essentials 3-Stripes Tights
Tiro 21 Sweat Pants
adidas Essentials French Terry Pants
Juventus Condivo 22 Training Pants
Camo Pants
adidas Essentials Tights
Adicolor Pants
3-Stripes Tapered Leg Pants
Adicolor Track Pants
Tiro 21 Track Pants
Graphic Print Track Pants
adidas Essential 3-Stripes Pants
Adicolor Track Pants
Adicolor Tights
Adicolor Pants
Condivo 22 Training Pants
Marimekko Cotton Tights
adidas Essentials Tights
AEROREADY Designed to Move Brand Love Long Tights
AEROREADY Techfit 7/8 Tights
adidas Essentials Tights
Graphic Print Leggings
3-Stripes Cotton Tights
adidas Essentials 3-Stripes Leggings
Condivo 22 Training Pants
adidas x Disney Muppets Joggers
Marimekko Cotton Tights
adidas Essential 3-Stripes Pants
AEROREADY Designed to Move Brand Love Long Tights
Dance Allover Print Tights
adidas x Classic LEGO® Pants
Designed 2 Move 3-Stripes Tights
1 / 4
Sida:av 4

Byxor för flickor

Vad inspirerar dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett brett urval av mångsidiga outfits för flickor ger inspiration till en ledig streetstil. Som barn är det viktigt att ha roligt – det gäller både om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och ungdomar att ta de första stegen mot nya personbästa. Kläder med adidas klassiska logotyp har en självklar plats på sportens arena och inom streetmodet. Våra byxor har en omisskännlig 3-stripes-design. Våra byxor för flickor ger dig stil.

Skapade för kreatörer – byxor för flickor från adidas

Vi säljer byxor som har tillverkats med bomull, polyester och återvunnen polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt på kvällen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med byxor från märken som Performance, Athletics och Originals. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, AEROREADY och HEAT.RDY. Våra kollektioner med byxor inkluderar ID, Ryv och adicolor. Våra byxor finns i lila, blått, grönt och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för flickor. Nästa generations ”sneakerheads” ligger redan i startgroparna. Alla de som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma under tiden. Det är här våra kollektioner för flickor kommer in i bilden! 3-Stripes är alltid rätt för skolan. Visa din alldeles individuella stil med byxor för flickor från adidas.