alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

byxor flicka

 
[178]
1 / 4
Sida:av 4

Byxor för flickor

Vad inspirerar dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett brett urval av mångsidiga outfits för flickor ger inspiration till en ledig streetstil. Som barn är det viktigt att ha roligt – det gäller både om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och ungdomar att ta de första stegen mot nya personbästa. Kläder med adidas klassiska logotyp har en självklar plats på sportens arena och inom streetmodet. Våra byxor har en omisskännlig 3-stripes-design. Våra byxor för flickor ger dig stil.

Skapade för kreatörer – byxor för flickor från adidas

Vi säljer byxor som har tillverkats med bomull, polyester och återvunnen polyester. De som rör på sig under dagen behöver kunna lita på att materialet de bär fortsätter att kännas skönt på kvällen. Bomull är det perfekta materialet för lediga kläder eftersom det är ventilerande och för att man inte svettas så lätt i det.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med byxor från märken som Performance, Athletics och Originals. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är oersättliga om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance har skapats för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett distinkt fokus på funktion.

Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningen med ventilerande material och superfunktionella teknologier som CLIMACHILL, AEROREADY och HEAT.RDY. Våra kollektioner med byxor inkluderar ID, Ryv och adicolor. Våra byxor finns i lila, blått, grönt och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för flickor. Nästa generations ”sneakerheads” ligger redan i startgroparna. Alla de som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma under tiden. Det är här våra kollektioner för flickor kommer in i bilden! 3-Stripes är alltid rätt för skolan. Visa din alldeles individuella stil med byxor för flickor från adidas.