alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

jacka pojke

 
[102]
1 / 3
Sida:av 3

Jackor för pojkar

Vad sporrar dig? Sportig design, lediga retrovibbar och ett brett urval av mångsidiga outfits för pojkar ger inspiration till en ledig streetstil. Ikonisk design från vuxenvärlden – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. Jackor från adidas passar perfekt och blir ett bekvämt lagerplagg. Med dessa jackor för pojkar kommer du att vara redo.

Märket med de tre ränderna – jackor för pojkar från adidas

Bomull, nylon och polyester är tre av de material vi använder för att producera våra jackor. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att svettas snabbare. Det passar framförallt för mindre intensiva aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Med jackkollektioner som Athletics, Performance och Originals ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Söker du den klockrena outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver reglerna åt sig själva. Håll dig sval. Håll dig fokuserad. Ge allt under träningspasset med ventilerande material och superfunktionella teknologier som AEROREADY, CLIMACHILL och CLIMASTORM. Du hittar jackor i kollektionerna Must Haves, Graphics och Trefoil. Vi kämpar för plastfria hav och använder plastavfall för att göra funktionella sportprodukter. Parley är en kollektion där vi använder plastavfall som plockats upp på stränder och i kustområden som råmaterial. Vi erbjuder jackor i blått, rött, grått och många andra färger.

Vi stöttar sportsmannaanda och nytänkande. Tillsammans kan pojkar skapa sina egna spelregler och sedan höja ribban än en gång. Nästa generations ”sneakerheads” är redan redo. De som vill upptäcka något nytt varje dag behöver känna sig bekväma när de gör det. Det är här våra kollektioner för pojkar kommer in i bilden! Skola – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas har du den bästa utrustningen för att göra precis det. Framtiden börjar nu. Plocka fram våra jackor för pojkar från adidas – nu är stunden inne.