alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

badkläder flickor

 
[27]

Badkläder för flickor

Vad driver dig? Sportig design, avslappnade retrovibbar och ett brett urval av mångsidiga outfits för flickor ger inspiration till en ledig streetstil. Ikonisk design för vuxna – inspirerande för barns och ungdomars personliga utveckling. adidas utrustning för en ny och självsäker generation. De snygga och funktionella badkläderna har skapats för både nöje och fitness. Våra baddräkter är tillverkade av material som följer kroppens alla rörelser så att du kan röra dig bekvämt och obehindrat under vatten. Alla badkläder för flickor från adidas är designade för att hjälpa dig i din aktiva livsstil.

Skapa dina egna regler – badkläder för flickor från adidas

Oavsett om det gäller träning eller tävling – idag kommer du prestera på en ny nivå när simning: .

Vi erbjuder badkläder som består av nylon, återvunnen nylon och återvunnen polyester. Värderar du hållbarhet? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du ägnar dig åt sport.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Med badkläderskollektioner som Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Performance höjer motivationen och ger fler framgångar på en ny nivå.

Våra mest innovativa teknologier, som INFINITEX, hjälper dig att höja prestationerna. Du hittar badkläder i kollektionerna Disney, Princess och 3 Stripes. Med Parley får plasten ett nytt liv och här kombineras miljöskydd med superfunktionell design. Bearbetat plastavfall som samlats ihop på stränder och i kustområden formar grunden i hela vår kollektion. Våra badkläder finns i rosa, svart, blått och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att revolutionera världen – adidas-produkter för flickor. Flickor gillar att röra på kroppen och att få lära sig spelets regler. adidas kollektion för flickor har designats för självförtroende och komfort. 3-Stripes är alltid helt rätt för bassängen. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra badkläder för flickor från adidas – nu är stunden inne.