alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

sandaler flickor

 
[52]
1 / 2
Sida:av 2

Sandaler för flickor

Allt du behöver hittar du i adidas skokollektion för flickor. Med adidas skor för flickor är du alltid först med de senaste trenderna. Som barn är det viktigt att ha roligt – oavsett om du deltar i en helgtävling eller möter kompisarna på idrottsplatsen! adidas utrustning hjälper barn och ungdomar att ta de första stegen mot nya personbästa. Hitta din perfekta passform. I sandaler från adidas kan fötterna röra sig fritt samtidigt som de får ett optimalt stöd. Med dessa sandaler för flickor kommer du att vara redo.

Skapa dina egna regler – sandaler för flickor från adidas

Våra sandaler har tillverkats av syntetläder och textil.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Originals eller Performance – med adidas-sandaler gör du inte enbart intryck på nästa träningspass utan också på vägen dit. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, alltid och överallt. Performance har skapats för atleter som inte är redo att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion.

Våra mest innovativa teknologier, som CLOUDFOAM, hjälper dig slå ditt personbästa. Våra kollektioner med sandaler inkluderar adilette, Trefoil och Superstar. adidas är populärt hos atleter och sneakerfans. Vi har en rad olika modeller för att möta dina specifika behov. Det finns sandaler i svart, turkos, rött och många andra färger.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för flickor. Det är aldrig för tidigt att börja. De omisskännliga adidas-vibbarna med Trefoil-loggan och looken med 3-Stripes ger flickor en skjuts på vägen. 3-Stripes är alltid helt rätt: för bassäng eller strand. När framtiden börjar är upp till dig. Välj våra sandaler för flickor från adidas – nu är stunden inne.