alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Rugby

 
[29]
Med adidas utrustning för rugby kan du slå nya rekord på planen. Här hittar du träningsskor och kläder som med sin högfunktionella design låter dig prestera på topp under träning såväl som match.

Tuff och funktionell sportstil för rugby

adidas har tagit fram flera kollektioner särskilt anpassade efter olika aktiviteter och sporter. Genom att välja utrustning som är anpassad efter just de rörelser som din sportutövning kräver får du bättre resultat och högre komfort. I kollektionen av utrustning för rugby hittar du både träningsskor och rugbykläder som ger dig en fördel på planen. adidas har använt högfunktionella material som både håller dig stabil på fötterna samt sval och torr under svettiga träningspass. Produkterna för rugbyträning kommer med adidas klassiska designinslag som 3-Stripes och adidas kontrasterande svarta och vita tryck. Håll både stil och komfort med adidas rugbyutrustning.

Rugbytröjor som håller dig sval och torr

För att du ska hålla dig så bekväm som möjligt på planen ska du ha rugbytröjor i en smal passform som inte har onödigt material som är i vägen och hindrar dina rörelser. Du behöver även bra med utrymme runt armarna under träningen. Här hittar du anpassade rugbytröjor som ger dig full rörelsefrihet. Du håller dig även bekväm i svala material som ventilerar och fungerar snabbtorkande. Detta gör att du slipper svettfläckar såväl som en klibbig och svettig känsla vilket kan distrahera från träningen. Med rätt rugbytröjor kan du hålla fokus på matchen.

Stabila steg med adidas rugbyskor

I kollektionen av utrustning för rugby hittar du adidas högkvalitativa rugbyskor. För att ta dig fram på planer med mjukt underlag hittar du syntetyttersulor med dobbar som ger stabila steg och bra fäste. Med en stötdämpande häldyna och en åtsittande passform är skorna perfekta för snabbhet och även brytningar och sidosteg under matchen. Du hittar även flera modeller som är gjorda av återvunna material för att spara på naturens resurser.