alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotboll herr

 
[1320]

Prestera på topp med adidas fotboll herrkollektion

Hos adidas hittar du all utrustning inom fotboll herr du behöver inför ditt nästa träningspass. Vare sig du är ute efter en ny fotbollströja, en uppvärmningsjacka, ett par träningsbyxor eller ett par fotbollsskor så hittar du det i det här stora sortimentet. adidas erbjuder supportertröjor och matchtröjor för dig som håller på ett specifikt lag och vill visa det. Dessa fotbollströjor är tillverkade för att likna tröjorna som de professionella spelarna bär på planen med emblem och detaljer som hyllar världens mest populära fotbollslag. Kollektionen med adidas fotboll herr består även av sköna träningsbyxor som ventilerar och håller dig sval när du tränar. Det finns både fotbollsshorts och långa fotbollsbyxor med adidas 3-Stripes längs byxbenen. Materialet är snabbtorkande och rörelsevänligt för att du ska kunna ge allt på planen. Skorna är en av de allra viktigaste delarna av din fotbollsutrustning. När du väljer fotbollsskor är det viktigt att ha i åtanke vilken sorts underlag du kommer spela på för att undvika skador och få ut så mycket som möjligt av träningen. adidas erbjuder skor för olika typer av underlag, mjuka som hårda.

Bli redo inför matchen med kläder, skor och utrustning för herrfotboll

Hos adidas hittar du kläder, skor, accessoarer och andra tillbehör för dig som spelar herrfotboll, och när du väljer dessa plagg kan du räkna med högsta möjliga kvalitet. Kläderna är gjorda i luftiga material som ventilerar och håller dig torr vilket är perfekt under svettiga träningspass. Här finns även uppvärmningsjackor som du kan bära medan du värmer upp inför matchen. De är gjorda för avbrytare och för dig som alltid är redo att hoppa in. Dessa fotbollskläder och utrustning för herrfotboll är även bekväma att bära utanför planen. Du kan till exempel bära dem till vardags eller när du sysslar med andra former av träning.