alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Fotboll herr

 
[1028]
X Speedportal.1 Firm Ground Boots
Tiro 21 Track Pants
Milano 16 Socks 1 Pair
Predator Edge.3 Laceless Firm Ground Boots
Ajax Amsterdam 22/23 Away Jersey
Entrada 22 Shorts
X Speedportal.1 Firm Ground Boots
Arsenal 22/23 Away Jersey
Entrada 22 Presentation Pants
Condivo 22 Training Pants
Entrada 22 Training Pants
Manchester United 22/23 Home Authentic Jersey
TPU Replacement Studs
Predator Edge.3 Firm Ground Boots
X Speedportal+ Firm Ground Boots
X SPEEDPORTAL.2 Football boots Firm Ground
Al Rihla Training Ball
X Speedportal+ Firm Ground Boots
Predator Edge.3 Laceless Turf Boots
Arsenal 22/23 Third Authentic Jersey
FC Bayern 22/23 Third Jersey
Entrada 22 Presentation Pants
Entrada 22 Track Jacket
Entrada 22 Training Pants
Predator Edge Competition Gloves
Entrada 22 Training Shorts
X Speedportal League Shin Guards
Copa Sense.3 Laceless Firm Ground Boots
Predator Edge.3 Firm Ground Boots
Tiro Essential Pants
Copa Sense.3 Laceless Firm Ground Boots
Predator Edge.1 Low Artificial Grass Boots
Entrada 22 Jersey
Adi 21 Socks
Real Madrid 22/23 Home Jersey
Arsenal 22/23 Home Authentic Jersey
Predator Edge.1 Low Firm Ground Boots
Manchester United 22/23 Away Authentic Jersey
Tiro 21 Woven Pants
Manchester United Third Authentic Shorts
Entrada 22 Jersey
Samba Leather Skor
Entrada 22 Track Jacket

Prestera på topp med adidas fotboll herrkollektion

Hos adidas hittar du all utrustning inom fotboll herr du behöver inför ditt nästa träningspass. Vare sig du är ute efter en ny fotbollströja, en uppvärmningsjacka, ett par träningsbyxor eller ett par fotbollsskor så hittar du det i det här stora sortimentet. adidas erbjuder supportertröjor och matchtröjor för dig som håller på ett specifikt lag och vill visa det. Dessa fotbollströjor är tillverkade för att likna tröjorna som de professionella spelarna bär på planen med emblem och detaljer som hyllar världens mest populära fotbollslag. Kollektionen med adidas fotboll herr består även av sköna träningsbyxor som ventilerar och håller dig sval när du tränar. Det finns både fotbollsshorts och långa fotbollsbyxor med adidas 3-Stripes längs byxbenen. Materialet är snabbtorkande och rörelsevänligt för att du ska kunna ge allt på planen. Skorna är en av de allra viktigaste delarna av din fotbollsutrustning. När du väljer fotbollsskor är det viktigt att ha i åtanke vilken sorts underlag du kommer spela på för att undvika skador och få ut så mycket som möjligt av träningen. adidas erbjuder skor för olika typer av underlag, mjuka som hårda.

Bli redo inför matchen med kläder, skor och utrustning för herrfotboll

Hos adidas hittar du kläder, skor, accessoarer och andra tillbehör för dig som spelar herrfotboll, och när du väljer dessa plagg kan du räkna med högsta möjliga kvalitet. Kläderna är gjorda i luftiga material som ventilerar och håller dig torr vilket är perfekt under svettiga träningspass. Här finns även uppvärmningsjackor som du kan bära medan du värmer upp inför matchen. De är gjorda för avbrytare och för dig som alltid är redo att hoppa in. Dessa fotbollskläder och utrustning för herrfotboll är även bekväma att bära utanför planen. Du kan till exempel bära dem till vardags eller när du sysslar med andra former av träning.