alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas
logo

BAYERN MÜNCHEN TREDJESTÄLL FÖR 22/23

Fotbollskläder

 
[1335]

Med adidas fotbollskläder får du högfunktionella plagg i material som inte bara är bekväma men som låter dig hålla fokus under matchen. Låt dig inte hindras från att hålla ögonen på bollen med rätt plagg.

Manchester United 22/23 Third Jersey
Tiro 21 Track Pants
Tiro 21 Training Pants
Real Madrid 22/23 Home Jersey
Manchester United 22/23 Away Jersey
Condivo 22 Training Pants
Tiro 21 Track Pants
Manchester United 22/23 Home Shorts
Ajax Amsterdam 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Away Jersey
Arsenal 22/23 Away Jersey
Condivo 22 All-Weather Jacket
Entrada 22 Training Pants
Condivo 22 Training Shorts
Manchester United 22/23 Home Authentic Jersey
Arsenal 22/23 Third Jersey
Tiro 21 Windbreaker
Entrada 22 Presentation Pants
Arsenal 22/23 Home Jersey
Manchester United 22/23 Home Mini Kit
Tiro 21 Windbreaker
Tiro 21 Track Jacket
Tiro 21 Track Pants
Condivo 22 Jersey
Manchester United Condivo 22 Training Top
Manchester United Condivo 22 Training Pants
Entrada 22 Presentation Pants
Tiro 21 Track Jacket
Manchester United 22/23 Away Shorts
Arsenal 22/23 Third Authentic Jersey
Sereno Track Suit
Juventus 22/23 Away Jersey
Entrada 22 Jersey
Arsenal Condivo 22 Training Jersey
Tiro 21 Training Pants
Condivo 22 Training Shorts
Tiro 21 Training Pants
Real Madrid 22/23 Home Jersey
Manchester United 22/23 Away Shorts
Entrada 22 Jersey
Juventus 22/23 Home Jersey
Entrada 22 Training Shorts
Arsenal DNA 3-Stripes Full-Zip Hoodie

Fotbollskläder för matchens snyggaste och mest bekväma stil

Med adidas fotbollskläder får du högkvalitativa plagg som är särskilt anpassade för de rörelser som krävs under fotbollsträningen. Här hittar du kläder som låter dig prestera på topp samtidigt som du får planens snyggaste stil. Välj bland favoritlagens hemmakläder för att visa ditt stöd till favoritklubben eller satsa på individualiserade plagg med ditt eget namn. Du hittar även kläder för både träning och match i klassisk adidas design med 3-Stripes och adidas Badge of Sport. Ge dig ut på planen fullt förberedd i adidas fotbollskläder.

Fotbollsplagg i högfunktionella material och snitt för att prestera på topp

Din komfort är A och O för din prestation, och med bekväma fotbollsplagg och material tappar du inte fokus utan kan lägga all energi på sporten. Fotbollskläder som distraherar genom obekväm skärning som är i vägen för dina rörelser eller som gör dig varm och svettig sänker din prestation. Här hittar du plagg som är skurna särskilt så du kan vara snabb på planen. Material som leder bort fukt från kroppen och som fungerar snabbtorkande är särskilt bra för att hålla dig sval under träningen. För uppvärmningen hittar du långa överdragsbyxor och huvtröjor med blixtlås för att hålla musklerna varma tills det är dags för avspark.

Vart redo för träningen med adidas fotbollsutrustning

Med adidas utrustning för fotbollsträningen är du fullt redo för alla eventualiteter. Här hittar du inte bara fotbollskläder men även fotbollsskor för alla möjliga olika underlag. För att bekvämt ta dig till träningen hittar du rymliga duffelväskor och ryggsäckar som får plats med all din packning och vars sköna bärremmar gör att du enkelt bär med dig tung packning.