alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollskläder

 
[1468]
Med adidas fotbollskläder får du högfunktionella plagg i material som inte bara är bekväma men som låter dig hålla fokus under matchen. Låt dig inte hindras från att hålla ögonen på bollen med rätt plagg.
Herr Fotboll Svart ROMA 3 JSYHerr Fotboll Svart ROMA 3 JSY

ROMA 3 JSY

Herr Fotboll

Fotbollskläder för matchens snyggaste och mest bekväma stil

Med adidas fotbollskläder får du högkvalitativa plagg som är särskilt anpassade för de rörelser som krävs under fotbollsträningen. Här hittar du kläder som låter dig prestera på topp samtidigt som du får planens snyggaste stil. Välj bland favoritlagens hemmakläder för att visa ditt stöd till favoritklubben eller satsa på individualiserade plagg med ditt eget namn. Du hittar även kläder för både träning och match i klassisk adidas design med 3-Stripes och adidas Badge of Sport. Ge dig ut på planen fullt förberedd i adidas fotbollskläder.

Fotbollsplagg i högfunktionella material och snitt för att prestera på topp

Din komfort är A och O för din prestation, och med bekväma fotbollsplagg och material tappar du inte fokus utan kan lägga all energi på sporten. Fotbollskläder som distraherar genom obekväm skärning som är i vägen för dina rörelser eller som gör dig varm och svettig sänker din prestation. Här hittar du plagg som är skurna särskilt så du kan vara snabb på planen. Material som leder bort fukt från kroppen och som fungerar snabbtorkande är särskilt bra för att hålla dig sval under träningen. För uppvärmningen hittar du långa överdragsbyxor och huvtröjor med blixtlås för att hålla musklerna varma tills det är dags för avspark.

Vart redo för träningen med adidas fotbollsutrustning

Med adidas utrustning för fotbollsträningen är du fullt redo för alla eventualiteter. Här hittar du inte bara fotbollskläder men även fotbollsskor för alla möjliga olika underlag. För att bekvämt ta dig till träningen hittar du rymliga duffelväskor och ryggsäckar som får plats med all din packning och vars sköna bärremmar gör att du enkelt bär med dig tung packning.