alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Fotbollsshorts

 
[208]
Med adidas fotbollsshorts får du högfunktionella plagg som är anpassade efter de rörelser som krävs under fotbollsträningen. Håll fokus under matchen med svala och ventilerade plagg som håller dig bekväm.
1 / 5
Sida:av 5

Sportiga fotbollsshorts som ger dig planens snyggaste stil

adidas har anpassat sina kläder för att passa olika typer av sporter så du får ut det mesta av din träning. Bland kollektionen av träningskläder hittar du därför fotbollsshorts som ger dig full rörelsefrihet på planen och skön svalka även under svettiga matcher. Här hittar du shorts med favoritlagets logga och officiella matchkläder som låter dig visa ditt stöd till din klubb. Du hittar även klassisk design som adidas 3-Stripes längs med shortsens sida och adidas Badge of Sport. Välj bland klassiska svartvita modeller eller härliga energiska färger.

Shorts i högteknologiska material

adidas använder högkvalitativa material i sina fotbollsshorts så du kan hålla dig så bekväm som möjligt under träningen. Att vara bekväm är viktigt för att du ska kunna prestera på topp under träningen utan distraktion, och här hittar du bland annat material som fungerar snabbtorkande så du slipper en klibbig känsla och material som klistras mot kroppen. Raka snitt ger dig full rörelse för benen samtidigt som du får ventilation och svalka och en skön resår i midjan gör att shortsen sitter på plats och inte behöver justeras under matchen. För uppvärmningen hittar du överdragsbyxor som kan dras på över shortsen för att hålla musklerna varma.

Var redo för träningen med adidas fotbollsutrustning

Med adidas fotbollskläder får du en look från topp till tå som håller dig sval och motiverad under matchen. Du hittar även en stor kollektion av utrustning som låter dig vara fullt förberedd för träningen. Bland annat hittar du ryggsäckar och rymliga duffelväskor som får plats med fotbollskläder, skor och fotboll. Du hittar även utrustning som målvaktshandskar och benskydd som håller kroppen skyddad även mot hårda bollar och sparkar.