alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Fotbollströjor

 
[519]

Klä dig som din favoritspelare med fotbollströjor i rätt färger. Vi har tröjor från de största lagen så du kan känna dig som ett proffs när du intar planen.

Real Madrid 22/23 Away Jersey
Real Madrid 22/23 Third Jersey
Manchester United 22/23 Home Authentic Jersey
Argentina 22 Away Jersey
Germany 22 Away Jersey
Germany 22 Home Authentic Jersey
Argentina 22 Home Jersey
Germany 22 Home Jersey
Japan 22 Home Jersey
Bosnia 22 Away Jersey
Sweden 22 Away Jersey
Manchester United 22/23 Third Jersey
Arsenal 22/23 Third Authentic Jersey
Arsenal 22/23 Third Jersey
Manchester United 22/23 Long Sleeve Home Jersey
Arsenal Condivo 22 Pre-Match Warm Top
Arsenal 22/23 Away Jersey
FC Bayern 22/23 Away Jersey
FC Bayern 22/23 Wiesn Jersey
Japan 22 Away Jersey
Bosnia 22 Home Jersey
Argentina 22 Home Jersey
Belgium 22 Home Jersey
Argentina 22 Home Authentic Jersey
Sweden 22 Home Jersey
Belgium 22 Away Jersey
Germany 22 Long Sleeve Home Jersey
Sweden 22 Home Mini Kit
Sweden Tiro 23 Training Jersey
Sweden 22 Home Jersey
Sweden 22 Away Jersey
Juventus 22/23 Home Jersey
Juventus 22/23 Third Jersey
Manchester United 22/23 Home Jersey
Manchester United 22/23 Away Jersey
Real Madrid 22/23 Home Jersey
Real Madrid 22/23 Third Jersey
Ajax Amsterdam 22/23 Away Jersey
Ajax Amsterdam 22/23 Away Jersey
FC Bayern 22/23 Wiesn Jersey
FC Bayern 22/23 Away Authentic Jersey
Arsenal 22/23 Home Jersey
Manchester United 22/23 Third Jersey
1 / 11
Sida:av 11

Boosta ditt spel med fotbollströjor i funktionella material

Oavsett vilken nivå du spelar fotboll på behöver du kläder som ger dig rätt känsla. Våra fotbollströjor är bekväma och ventilerande med praktisk AEROREADY som absorberar och leder bort fukt så du slipper känna dig svettig på träningen. Dessutom kan du välja mellan massor av olika modeller från olika lag. Du kanske vill satsa på en tröja med din favoritspelares namn och nummer på ryggen, eller så kör du på en neutralare tröja, oavsett vilken du väljer får du en tröja som med fördel kan användas när du spelar fotboll, sticker ut på en löprunda eller tränar på gymmet.

Visa världen att du är en fotbollsspelare med samma lagtröjor som mästarna

Många som älskar ett visst fotbollslag vill visa sitt stöd genom sina kläder. Därför har vi lagtröjor från dina hjältar och du kan välja mellan borta- och hemmaställ, träningströjor med mera. På så vis kan du anpassa din look och välja den tröja som du tycker är snyggast eller som passar bäst till ett visst tillfälle. Glöm inte att komplettera dina fotbollströjor med matchande shorts för att skapa ett komplett ställ.

Så tvättar du dina sporttröjor på rätt sätt

Många säger att man måste tvätta träningskläder på 60 grader för att de ska bli rena, men vi rekommenderar att du använder ett tvättprogram med en lägre temperatur. De flesta fotbollströjor mår bäst av 30 eller 40 grader och att få lufttorka. Då slits plaggen mindre, läs alltid skötselråden för ditt specifika plagg och var noga med att följa råden så håller tröjan sig fin längre. Tänk också på att undvika att använda sköljmedel och att bara stryka på låg temperatur.