alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Arsenal-tröjor och -set

 
[107]
ARSENAL KOLLEKTION 23/24

ARSENAL X MAHARISHI

Den nya Arsenal x Maharishi-kollektionen sammanför autentiskt streetmode från London och adidas till en av Londons mest ikoniska klubbar. Kombinationen av det bästa från adidas uppvärmnings- och reseställ med Maharishis funktionella estetik och Arsenals klubbidentitet skapar en verkligt unik och modern look.
1 / 3
Sida:av 3

Arsenal-tröjor till träning och match

Känn dig som en i laget med våra Arsenal-tröjor och andra plagg i lagets färger. Välj själv om du vill köra på deras hemmafärger eller Arsenals bortaställ, träningsställ eller kanske några snygga accessoarer med deras emblem, såsom en mössa eller en väska. Vi har herr-, dam- och barnplagg i vår Arsenal-kollektion. Tro oss, en Arsenal-matchtröja och ett par Arsenal-shorts gör under för självförtroendet hos små fotbollsspelare. Våra Arsenal-kläder för barn finns därför i flera olika utföranden.

Materialen i våra Arsenal-plagg är något extra

Du ger allt på planen, så varför skulle inte dina kläder göra det också? Materialet som vi använder i de flesta av våra Arsenal-kit är återvunnen polyester. Den har tillverkats av plast som räddats från att hamna i havet, vilket gör det till ett klimatsmart alternativ. Det är också ett material som passar bra till träningskläder eftersom det effektivt leder bort fukt och gör att du håller dig sval och torr när du dribblar och passar. Våra Arsenal-tröjor för barn är mycket populära eftersom de är så bekväma att sporta i, och de passar lika bra på fotbollsträningen som på skolgymnastiken.

Så sköter du om dina Arsenal-kläder

Om du tar hand om din Arsenal-jersey och andra plagg på rätt sätt håller de länge. Tvätta på låg temperatur och undvik att torktumla dem. Det sliter på kläderna, så det är bättre att de får lufttorka. Tänk också på att inte använda sköljmedel, ett milt tvättmedel räcker för att få dem rena. Om du vill stryka kläderna bör det göras på låg temperatur. Plaggen tål inte kemtvätt.