alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vandring

 
[600]
1 / 13

Gå ut på vandring och var förberedd på det mesta

Tycker du om att vandra ensam eller tillsammans med familj och vänner? Oavsett vad så har vi vandringskläder och skor som passar stora som små. Det är något speciellt med att vandra ute i naturen och känna vinden mot sin kind, lukta på alla fina blommor, samtidigt som man ser det vackra och vilda landskapet framför sig. Även om kylan står på kan den inte stoppa dig från att njuta av naturen, ta på dig ordentliga byxor, en varm tröja och en skön tjock dunjacka tillsammans med ett par ordentliga hikingskor. Ta dig an vildmarken och överraska dig själv över hur många mil du kan gå med ett par ordentliga adidas trekkingskor.

Klä dig efter vädret när du går ut på trekking

Att vandra i olika terränger innebär att man måste ha ett par ordentliga skor som gör det möjligt att ha stabil grund även på ojämna underlag. Vi har gummiyttersulor som kommer bland annat i Continental™ som ger otroligt grepp, eller varför inte Stealth Phantom-gummi som ger oöverträffad friktion som inte lämnar märken. För att dina fötter ska hålla sig torra och svala har vi även adidas hikingskor som kommer i bland annat Primeknit-konstruktion som fungerar ventilerande. Vi har även skor med Boost™-mellansula som ger energiåterhämtning i varje steg du tar, desto mer du ger desto mer får du tillbaka. Det är inte bara skorna som är viktiga när du är ute på vandring det är även kläderna du bär, lättare kläder innebär att du orkar vandra längre. Därför har vi bland annat jackor som designats lätt men som hjälper dig att hålla dig varm genom alla väder. Dessutom kommer vissa jackor med en sömlös design som ger bättre vind- och vattenstånd. En annan bra investering är ett par sköna PVC-fria vattenavvisande vandringsbyxor eller shorts som kommer i stretchigt material som tillåter dig att klättra med största möjliga rörelsefrihet.