alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Vintersporter

 
[203]
1 / 5
Sida:av 5

Var redo för vintersporter med rätt utrustning

När det kommer till vintersporter gäller det mer än någonsin att vara ordentligt förberedd för att hålla komforten i kylan. adidas kollektioner håller alltid funktion och komfort i fokus för sin design, och detsamma gäller för vinterutrustningen. Här hittar du både mjuka och isolerande underplagg samt ordentliga skor och plagg som klarar kylan. Med högteknologiska material kan du räkna med att kunna prestera på topp utan att förhindras av svettiga lager eller material som är i vägen för dina rörelser. Välj mellan ett stort utbud av utrustning som tar dig både ut i vildmarken och ner för slalombacken. 

Välj rätt vinterutrustning för din sport

För att du ska kunna prestera på topp har adidas tagit fram särskilda plagg och skor för speciella användningsområden. Om du letar efter lager att bära under dina vinterkläder hittar du mjuka och värmande tights och toppar i sköna material. Dessa är perfekta att bära direkt mot kroppen och med teknologi som både isolerar värme och leder bort fukt från huden slipper du bli svettig samtidigt som du fortfarande håller dig varm under lagren. För att hålla optimal rörelseförmåga i dina vinterkläder har adidas tagit fram tunna och lätta dunjackor i slimmade passformer. Dessa gör att du får ordentligt med rörelsefrihet samtidigt som du håller dig varm i kylan. Med sköna höga kragar slipper du obehagliga och kalla vindar runt nacken. 

Skor som håller dig varm och torr i kylan

Hos adidas hittar du vinterskor som passar utmärkt för vintersporter. Med räfflade gummisulor får du ordentligt med grepp på hala underlag och med rejäla och vattentäta ovandelar kan du vara säker på att hålla fötterna torra under vandringar eller promenader. Stötdämpande sulor ger dig extra komfort och energi medan isolerande lager håller fötterna varma även under de allra kallaste dagarna.