alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

Sportbag

 
[224]
Must Haves Tote Bag Medium
Control 3.0 Racket Bag
Power VI Backpack
Favorites Duffel Bag
City Xplorer Backpack
Endurance Packing System Backpack
Essentials Logo Bum Bag
Classic Graphic Backpack
Love Unites Backpack
Power VI Backpack
X-City Backpack
Running Belt
Classic Essential Organizer Bag
Running Gear Bottle Bag
4ATHLTS Camper Backpack
ARKD3 Backpack
adidas x LEGO® Classic Backpack
4ATHLTS Duffel Bag Large
adidas x Messi Backpack
City Xplorer Backpack
Motion Linear Backpack
adidas x Mo Salah Backpack
4ATHLTS Camper Backpack
4ATHLTS ID Waist Bag
Classic Badge of Sport Backpack
Power Gym Sack
Studio Lounge Tote Shoulder Bag
Essentials 3-Stripes Response Backpack
Motion Badge of Sport Backpack
Running Gym Bag
POWER VI ID BP
Running Gear Pocket Bag
Power Backpack
Standards Flap Designed to Move Training Backpack
Classic Badge of Sport Backpack
Designed to Move Standards Training Shoulder Tote Bag
adidas x Disney Minnie and Daisy Backpack
Standards Designed to Move Training Duffel Bag
Tiro 21 AEROREADY Backpack
Classic Future Icon 3-Stripes Waist Bag
Arsenal Travel Backpack
Dance Backpack
Go-To Backpack
1 / 5
Sida:av 5

Rymlig sportbag med utrymme för all din träningsutrustning

Få bekvämt med dig all din träningsutrustning med adidas sportbag. I den stora kollektionen av träningsväskor hittar du en mängd olika modeller och designer. Gjorda i tåliga och slitstarka material kan du räkna med att dessa träningsväskor håller i alla väder och hänger med säsong efter säsong. Med en design inspirerad av klassisk sportdesign får du en väska som höjer din träningslook och som fungerar lika bra på väg till träningen som till vardags. Välj mellan stora och rymliga sportbags, bekväma ryggsäckar och smarta gympåsar.

Sportbag med smarta designlösningar

adidas har designat sina väskor med samma fokus på funktion och stil som för sina träningskläder. Du hittar därför sportväskor som har bekväma bärhandtag och vadderade bärremmar som säkert sitter på plats för att slippa skav. Med justerbara remmar kan du anpassa väskan efter din längd och preferens och kan även variera hur du bär din sportbag beroende på hur mycket utrustning du bär med dig. Med smarta fack kan du enkelt hålla koll på småsaker och du kan också skilja smutsiga träningsskor och fuktiga träningskläder från resten av din packning. För lättare packning hittar du gympåsar och mindre axelväskor medan tyngre utrustning kräver stadigare duffelväskor och ryggsäckar.

Snygg sportbag i tidlös stil

Det är lätt att glömma bort detaljerna när du shoppar för träningen, men dessa kan göra all skillnad! Med adidas väskor får du en accessoar som höjer din look vare sig du ska till träningen eller iväg på en weekendresa. Med klassiska designinslag som adidas 3-Stripes, adidas originallogga eller den coola Trefoil-loggan får du väskor som håller stilen säsong efter säsong. Dessa designinslag ger dig en sportstil som alltid är fräsch och trendig. Välj mellan klassiska vita och svarta väskor med hög kontrast eller härliga färgklickar som livar upp din outfit. För barn hittar du även roliga mönster och tryck på väskorna.