alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Adizero

 
[149]
1 / 4
Sida:av 4

ADIDAS ADIZERO GÖR DIG SNABBARE ÄN SNABBAST

adidas Adizero löparskor och idrottsskor är särskilt framtagna för dig som uppskattar fart och vill vara snabbare än motståndet – oavsett om det handlar om motståndare på en idrottsplan eller ditt eget tidigare personbästa. Alla modeller av adidas Adizero är superlätta och skapade så att du kan maximera din prestation, vilken sport du än utövar. Med modeller för basket, friidrott, löpning, tennis och flera andra sporter kan du nå din topphastighet utan att kompromissa på komfort och stabilitet.

PRESTERA OAVSETT UNDERLAG

Eftersom adidas Adizero finns för olika sporter kommer de olika modellerna med sulor i olika material. För dig som är löpare passar adidas Adizero löparskor som har mellansulor med superlätt Lightstrike-dämpning och responsiv Boost, som ger dig mer energi vid varje steg du tar. Den elastiska ovandelen i mesh eller Celermesh med inbyggt nätsystem gör att skorna sitter stabilt och ger en fantastisk passform medan du springer. Yttersulan i Continental™ ger dig stabilitet och möjlighet att springa i alla terränger. Är tennis din sport finns adidas Adizero med en konstruktion i Sprintframe som ger stabilitet, medan Adiprene+ i framfoten ger framåtdriv. Tack vare Adituff är tårna och framfotens insida på skorna skyddade mot slitage. Med modeller som Adizero Boston, Adizero SL och Adizero Adios med flera, kan du enkelt hitta en passform och stil som passar just din sport eller löpstil.

ETT BRETT UTBUD AV STIL OCH FART

Utforska adidas Adizero för dam och herr. Det breda sortimentet innehåller inte bara skor utan även kläder som bland annat löparlinnen, t-shirts, shorts och tights. Med många unika färgkombinationer och modeller finns det något för alla stilar och personligheter. Hitta de perfekta skorna och plaggen som matchar just din attityd på din valda spelplan.