alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparjackor för damer

 
[23]
Med adidas löparjackor för damer får du en snygg stil vare sig du ska ut i spåret eller träna på löpbandet på gymmet. Med material som håller dig sval kan du lägga fullt fokus på din prestation.
Dam Y-3 Svart Y-3 LöparjackaDam Y-3 Svart Y-3 Löparjacka

Y-3 Löparjacka

Dam Y-3

Snygga löparjackor för damer för stil i spåret

Med adidas löparjackor för damer får du en snygg sportstil under träningen men även plagg som tack vare sina högteknologiska material låter dig prestera på topp. Välj bland ett stort utbud av olika typer av jackor i både klassiska adidas stilar samt ny design. Här hittar du bland annat stilrena enfärgade jackor och härliga färger och mönster. Med adidas 3-Stripes längs med jackans ärmar eller den klassiska Badge of Sport eller Trefoil-loggan på bröstet får du en ikonisk look som låter dig hålla stilen i spåret.

Slipp distraheras under träningen med rätt löparjacka

När du har full komfort under träningen slipper du distraheras av svettig känsla eller svala muskler och kan istället lägga fullt fokus på din löprunda. I adidas kollektion av löparjackor för damer hittar du både vattentäta löparjackor och vindjackor för löpning. Dessa skyddar dig för elementen och låter inte regn och rusk hindra dig från att ge dig ut i spåret. Du hittar även adidas löparjackor med fuktavledande material som leder bort fukt och svett från huden och ger skön ventilation samtidigt som du skyddar kroppen från kalla och distraherande vindar.

Maximera din träning med rätt plagg

Med rätt löparkläder får du extra självsäkerhet för träningsrundan. Välj lätt vadderade plagg som vinterlöparjackor för damer för den kallare delen av året och satsa på en lättare vindtät jacka för höst och vår. Matcha din jacka med adidas löparkläder där du hittar både t-shirts, shorts och byxor som passar för olika delar av året. Kläderna är anpassade för att du ska få full rörelsefrihet för just löpträning.