alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Löparskor för herrar

 
[407]
Med adidas löparskor för herrar kan du optimera din träning och både orka längre och få snabbare steg. Slå nya rekord med ett par löparskor som passar för just din träning.
1 / 9
Sida:av 9

Maximera träningen med snygga löparskor för herrar

Bland adidas sneakers hittar du stabila löparskor som låter dig prestera på topp tack vare högteknologiska material och teknologier. Här hittar du ett stort utbud av löparskor för herrar i en mängd klassiska stilar. Med legendariska designdetaljer som adidas 3-Stripes längs med skornas sidor får du en ikonisk träningsstil. Du hittar klassiska kombinationer som vita 3-Stripes på helsvarta skor, men även en mängd färger och mönster. Bland annat kan du lägga till en snygg detalj till din träningslook med ett par neonfärgade sneakers eller kamouflagemönstrade sulor.

Högteknologiska springskor för herrar

Med adidas löparskor får du bästa möjliga förutsättningar för att prestera på topp. Här hittar du skor som är anpassade efter olika träningsformer. För terränglöpning hittar du till exempel stabiliserande ovandelar och grövre greppande sulor för att du ska få säkra steg under löprundan. Du hittar även vattentäta ovandelar som håller fötterna torra även när det är regnigt och blött. För träning på löpbana hittar du skor i lätta men fixerande textilovandelar som låter fötterna andas genom skön ventilation. Med energigivande mellansulor får du extra fjädring i stegen samt en skön stötdämpande funktion som skyddar knän och leder.

Löparskor för bekväma steg

Genom att välja rätt löparskor för herrar när du ska välja skor till träningen får du sneakers som är anpassade efter din träningsform och ger dig högsta möjliga komfort. När du tar bekväma steg kan du lägga fullt fokus på din träning och slipper distraheras. För att få extra bra passform och komfort i skorna kan du matcha dina löparskor med adidas sportstrumpor. Med dessa får du minskad friktion och glid i skorna, något som annars kan distrahera dig under löprundan.