adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Löparskor för Herr

 
[419]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
1 / 9
Sida:av 9

Löparskor för herr

Oavsett om du är en erfaren löpare som vant dominerar banan, eller en entusiastisk nybörjare som upptäcker gatorna så har adidas löparskor för herr skor som hjälper dig att springa snabbt, stabilt och med gott självförtroende. Med teknisk design som smart stödjer alla löpstilar kommer vår kollektion hjälpa dig att nå dina mål. adidas kollektion med löparskor för herr består av:

Välj de bästa löparskorna för herr

1. Så här väljer du de bästa löparskorna. Till att börja med bör du tänka över vilket underlag du ska springa på. Vägar, löparbanor och terräng kräver olika typer av grepp och stötdämpning. Den typ av löpning du ägnar dig åt och hur ofta du springer har också betydelse för ditt val av löparskor. Oavsett om du tränar inför ett maraton, ska tävla i ett lopp, eller tar en löptur någon gång i veckan, så har adidas rätt löparskor specifikt gjorda för dina behov.

2. Med en professionell utvärdering av din löparstil kan du avgöra om du underpronerar, överpronerar eller springer neutralt. När du väl har koll på det kan du välja ett par skor som stödjer dina fötter på rätt sätt och hjälper dig maximera din prestation.

3. Ha också din vikt i åtanke när du väljer stötdämpning hos dina löparskor, eftersom det påverkar hur fötterna tar mark.

4. Innan du springer i dina nya löparskor för herr är det viktigt att gå in dem under ett par dagar. Och när du provar dem ska du överväga att ta en halv storlek större, eftersom dina fötter expanderar när du sportar.

5. Vi vet att du kommer älska dina nya adidas löparskor. Men se till att inte använda samma par för länge. även om de ser nya ut länge ska vanliga löparskor bara användas från 400 till 600 km. Om du springer ofta, se till att du har flera par skor att variera mellan för att hålla skadorna borta.

Dina vanor har betydelse

Din löparstil är inte det enda som avgör, det gör även dina vanor. Om du brukar springa i skor med stötdämpning bör du inte byta till en lättare modell precis innan ett maratonlopp. Om du är nybörjare finns det skor specifikt gjorda för dig.

Ge dig ut i terräng

Löparskor som skapats för just din typ av löpning kommer ta dig framåt. adidas terrängsortiment rustar dig för att springa i vildmark och berg, med extra grepp, maximal stabilitet och bekväm stötdämpning.